Too little too late


Jag kan knappt gå och var väldigt nära att svimma på akuten eftersom jag just nu inte klarar av att anstränga mig minsta lilla. Var helt domnad i kroppen och orkade knappt andas. Men jag får vänta till den 12 oktober för att få hjälp. Fast hade jag förväntat mig annat? Nej.

Med mig hem har jag Citoden och någon muskelavslappnande.
Läkares oförmåga att lyssna på vad man säger, är otrolig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

seriöst, jag ringer dem! jag flyger ner och ger kärringen en käftsmäll så hon hamnar i danmark! helvetes jävla sjukhus-mesar! vet man inte vad det beror på så släpper man inte hem någon, då får man vara där för bedömning. men hey: "jag kan inte gå, mina ben har ingen bra blodcirkulation, det smärtar något enormt och jag blir yr." ... "hm... nej men här har du en tablett, far hem och vila. och kom tillbaka om det blir värre."

dadada: idiotos!!

2009-09-29 @ 22:21:22
Postat av: ida

hrm... var lite för... inne i kommentaren, glömde skriva mitt namn. ingen galning som ska skicka en läkare till danmark, genom en käftsmäll, det var bara jag... :)

2009-09-29 @ 22:22:48
Postat av: Caroline

Ida: Det är lugnt, jag ser på ip-numret att det är du ;) Jag sitter faktiskt och skrattar hjärtligt, du är så söt som bryr dig så mycket :) Och komiken i det hela. "Ta en tablett!" Och här var det inte ens tal om att komma tillbaka om det blev värre - de ville inte ha mig där :D Jag trodde faktiskt att de skulle ta några prover åtminstone. Kan ju tycka att det är lite oroväckande när man inte kan gå. Hon bara "Jag tror inte något är sönder, att det är något allvarligt... jag tror ju inte du har en tumör i ryggen" och jag bara "Nej, det tror inte jag heller" Men och???? Det måste alltså vara livshotande för att man ska bli uppmärksammad? Men det var ju i alla fall kul att bli uttittad av folk när man går som en 90-åring, hahaha. Det var så väntat att jag knappt blir upprörd längre. Vet du förresten vad hon sa om domningarna? "Jag tror det beror på att du är rädd, och då kan det kännas som att man är svagare än vanligt" - för jag berättade att jag inte har någon kraft kvar, vilket hon undersökte och kunde konstatera. Men nej, jag skapar symptom med mitt psyke. Jag skulle för fan behöva BLI just rädd så jag tar tag i det på allvar för tusan. BLOW ME :D :D :D

2009-09-29 @ 22:41:42
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: ida

ipnr... hrm... jag är bevakad... jag visste det! det är det vi sagt hela sommaren här på jobbet! det är ryssarna!

inte "blow me" utan "FUCK THEM!"

nej men dåså, då kan man ju skicka hem dem med brutna ben eller armar, inte behöver man operera dem! de kan ju ta en tablett och fara hem, för det är Inte livshotande. de kan gott ställa sig i kö på vc.

borde sätta en skylt på deras rygg "kick me!"

2009-09-29 @ 23:46:28
Postat av: ida

MEN! man får ju se det positiva i det hela, hon hade ju iaf lärt sig något på läkarlinjen... hon Trodde ju inte att något var sönder iaf. Grattis Caroline, så du vet: du är inte sönder, så du Kan egentligen gå! :D ifall du inte visste det. och hon Trodde ju inte att du har en tumör i ryggen, så hey: prover är överskattade när man har en sådan kompetent läkare!



jag vet, lite väl sarkastisk, men jag har inget tålamod idag. jag ska skärpa mig. men det var skönt, att få ut lite aggressioner :)

2009-09-29 @ 23:51:25

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0