Mitt namn är kaos

Hur ska jag göra för att få bukt med min hälsa?
 
Ingen fråga utan vill ha allmän vägledning kring kärlekslivet.
 
Vad är viktigt för mig att tänka på framöver i mitt liv?
 
"Det första som kommer upp runt dig är känslor av stress och ett inre kaos av tankar... Jag ser bara grubblerier och motsägelsefulla känslor... Ska jag satsa på någon i kärleken? Ska jag låta det vara? Är det rätt? Är det fel? Ska jag flytta från min hemort eller ska jag stanna kvar? Du måste landa! Du måste hitta din inre kärna, ett lugn att vara trygg i. När du funnit detta och inte längre bryr dig om vad andra förväntar sig av dig eller vad som "borde" vara rimligt att sträva efter, så kommer resten falla på plats. Hur ska du kunna hitta de rätta pusselbitarna för ditt liv när ett kaos av motsägelsefulla tankar skymmer ditt sanna jag - det som är du och det du egentligen vill.

Vad jag också ser är att du "känner" saker. Kalla det intuition om du vill, men du använder dig inte av din förmåga. Även här ser jag en vilsenhet. Så egentligen har du roten till allting här i detta - både vad gäller kärleken och din hälsa och ditt liv i allmänhet.

Jag ser att du kommer vakna upp och slå dig lös från ditt inre kaos. Du kommer hitta rätt snarare än du tror och det kommer innebära att du påbörjar en ny väg i ditt liv, en ny fas. Men först ska du ta itu med vissa bitar som ligger som bromsklossar. Jag ser kärleken för dig... Där finns en kille och jag ser visst kärlek, men han är inte rätt. Någon av er är mer dominant än den andre och där är en obalans mellan er. Ni är för olika och håller inte samma steg i livet. Han bromsar dig och du kommer inte vidare om du väljer honom. Detta vet du redan om och det stressar dig. Det är här du ska lyssna på din känsla. Vad säger den så där direkt till dig? Där har du svaret. Så som allmän vägledning om ditt kärleksliv vill jag säga att luftslott håller inte när det stormar - de blåser bort.

Som jag sa ser jag mycket grubblerier runt dig, där du egentligen vill förändra men inte varit säker på vad eller hur. Du kommer att flytta till en annan stad. Där ska du möta kärleken. Jag får en känsla av att du inte känner dig hemma... varken med de människor du har omkring dig eller med orten där du bor. Du ska vidare. Både jobb, bostad, vänner och kärleken väntar på annan ort för dig.

Du frågade mig hur du ska göra för att få bukt med din hälsa... Så märkligt men jag ser inga hälsoproblem för dig i framtiden... Det enda jag ser är otroligt jobbiga tankar och inre kaos som påverkar din hälsa negativt, men jag ser också att du mycket snart, i raketfart, kommer förändra ditt liv och jag ser underbar kärlek och lycka för dig. Du kommer landa i dig själv, bestämma dig för hur du vill leva ditt liv och då vänder allt. Då kommer ett helande ske för dig och du kommer "kunna andas" igen.

Jag ser oxå att du möter kärleken i ditt liv. Lite kräsenhet och genom att bestämma dig för vad du vill ha och vad du INTE vill ha så träffar du minsann rätt. Där ligger barn också, en dotter... och allting kommer snarare än vad du tror. Du kommer bli mycket lycklig.

Håller du själv på med healing eller yoga? I vilket fall så ska du göra det. Du ska både få och ge/ hålla kurser av något slag inom något av dessa områden.

Jag ser ett barn runt dig hela tiden... Där ligger sådan oro och stress runt detta. Du ska sluta oroa dig. Det ser ut att vara en flicka... Har du kanske redan en dotter? Om inte så kommer hon till dig.

Detta är vad som kommer upp runt dig och jag hoppas att det kan vara till nån hjälp för dig. Jag ser inga problem runt din hälsa i framtiden utan det enda som kommer upp runt dig hela tiden är just det jag skrivit.

All lycka till dig och en härlig framtid väntar dig."



Du tror att dem som du vill kalla mänskor, ska se ut och alltid tänka just som du

 
Det där med att sitta i en bil tillsammans med människor jag tycker mycket om, och tillsammans med ett barn sjunga Färger i en vind. Sådant sätter guldkant på vardagen. 

Älskade tussar

 
 
 

Hemstudier

 
Hon gör det inte helt enkelt för mig. 

Men det brinner ju

 
Det finns knappt utrymme för eftertanke, för lugn, för mat. Men samtidigt upplever jag otrolig stimulans. Lever på utbytet med fantastiska människor. Om nätterna kryper hon närmre, intensivare, längre. Hon gör mig sällskap i sömnlösheten som blivit en av bieffekterna. Aptitlösheten är en annan. 
 
Kroppen är smärtlös men jag går till min massös. Tänker att det egentligen inte finns något behov. Tills kroppen inte lyder hjärnan. En fiolsträng har lagt sig på en svart brits. Som för flera år sedan var det en omöjlighet att slappna av. Hon säger sedan att det börjar hända någonting så fort hon lägger händerna på mig, förklarar att våra energier passar ihop. Min kropp mjukas upp och sedan sover jag i tio timmar. 
 
Det finns mycket kärlek i mitt liv just nu.
Och i hjärtat händer saker. 

Idag var det vår

 
 

Älsko

 
Han ska hänga över axeln när han kelar. Inga konstigheter. 

Hoppet i ett iq-fritt land

 
Det finns stunder då jag fylls med hopp. Som igår. När jag klev in på Willys, stod en person och samtalade med tiggaren som satt utanför. När jag klev ut, satt en annan person på huk bredvid och gav tiggaren mat. 
 
Kvällen spenderade jag i ett kök med fina vänner. 
 

Winter is coming

 
 

My new BFF

 
 

It's official





Gudrunmittens

 
 

We are family

 
 
 

No more disco

 
Alltså, tomheten som uppstår när granen är borta.

Tekniknörden i mig jublar

 
Hur en får mina ögon att glittra av glädje? En utser mig till testperson för en elektronisk penna. Det är inte svårare än så.

Ett halvår senare

 
"Du har nog inte förstått vilket tomrum du har lämnat efter dig"
 
 

Hoppet

 
Det finns personer med samma besvär som mig, som blivit hjälpta av SSRI-preparat. Som i princip blivit fria från symtom. Så jag provar och håller tummarna hårt. Jag är beredd att prova vad som helst, bara jag får äta utan att konsekvenserna är så illa att det inte är värt att äta. 

Det finns ingen del av dig som inte passar in i mig

 
Kärleken jag känner är oerhört intensiv. Jag vill rama in ögonblick, stanna tiden. Ögon fyllde av kärlek, kramar fyllda av ögonblick. Det är detta som känns, detta som räknas. 
 
 
 
 

Den vita dräkten regnar bort innan den fått fäste

 
Det är morgon och mörker och jag är inte beredd. Inte beredd på att stora, vita flingor ska fastna i mitt hår. Men det gör de. De dansar och virvlar och mina ögon dras åt alla håll samtidigt. Och så tas jag tillbaka till en kväll när jag gick genom en vacker, död stad utan ljud. Bara enorma, dansande flingor och synliga spår i vit mark. 
 
Några dagar senare faller samma flingor om igen men får inget fäste. Men mina ögon klibbar fast. Och sedan. Som om det aldrig fallit, aldrig hänt. Och himlen bryts av i en regnbåge som sedan suddas ut av klarblå himmel. 

F!nfredag

 
Och i hjärtat forsar kärleken. Kärleken för nyvunna vänner och gemensamma värderingar.
 

Konsten att studera

 
Antingen lägger hon sig mitt på studiematerialet, eller också stjäl hon korken till överstrykningspennan och gömmer den. Lilla störplopp. 

Vacker som vinden & tiden står still

 
 

Varje gång jag är ledig

 
 

Finally

 
 

Detta ljuvliga sätt att vakna

 
 
 

Beautiful morning

 
I sinnet är jag lätt när jag går dit. Och den känslan är fantastisk ändå.

Tv-spelslördag

 
 Att spela tv-spel lyssnandes till Bob hund, det är grejer det.

Från en ljusstake till en annan



 
 

Insomnia

 
Jag har uppenbarligen glömt bort hur en sover. Inte nu igen. 
I stället tittar jag på film och känner alldeles för mycket.

Bedårande

 
 

Ledsamhet & tacksamhet

 
När jag skaffade Smilla förra sommaren, hade jag kontakt med uppfödarna (för det var ett par) och skulle boka in tid då de skulle besöka Smilla i hennes nya hem. Detta blev emellertid aldrig av utan ställdes in på grund av sjukdom och sedan rullade vardagen på och det föll i glömska. Nu får jag veta att det faktiskt rörde sig om dödlig sjukdom, och det gör mig ont. Hon var så fantastiskt levnadsglad och passionerad som person. Så jag skriver några rader till hennes änkling. För jag kan inte låta bli. Jag blir för berörd för att inte sända tankar åt hans håll, och visa medkänsla, medmänsklighet. Inför dessa människor är jag nämligen också evigt tacksam. Smilla väcker en kärlek hos mig som inte går att beskriva, och jag har dem att tacka för henne. 

Nyårsafton

 Nyår valde jag att spendera med mina föräldrar, vilket faktiskt inte har hänt sedan 2009. 
 

Vegansk pizza

 
 

RSS 2.0