Anna mun kaikki kestää

 
Förra måndagen; eftersom alla andra signaler fullständigt ignorerats förklarar jag för min chef hur nära jag nu är en ny utbrändhet och sjukskrivning på grund av hur min arbetssituation har sett ut alldeles för länge. Får fortfarande ingen respons och säger upp mig på grund av min arbetssituation och för att jag inte vill bli sjukskriven, vilket jag också förmedlar. 
 
Idag; min chef föreslår att jag tar på mig fler arbetsuppgifter än de jag redan har. Känns ju vettigt och rimligt. 
 
 

After work

 
After work med kollegor & inställda tåg. Jag kommer vara trött(are än vanligt) imorgon men just nu spelar det ingen roll. Kanske är det på tiden att jag prioriterar min fritid och inte enbart fokuserar på att orka med mitt arbetsliv. 
 
 

The sun shining on my face

Livet känns riktigt bra när jag får sitta på en uteservering med solen brännande i ansiktet. Trinity reunites och ger mig ny energi & sedan väntar allsångspremiär. Och just nu skulle jag kunna leva på getost i kombination med valnötter, flytande honung och upphettning. 

Vinyoga

 
 

Och jag följer dina gnistor under tunga moln

 
 
 

Yours are the sweetest eyes I've ever seen

 
"kan man få alla de här bitarna på plats till slut
när det enda som är säkert är att 
jag ser dig
 
vi sluter ögonen
och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen"
 

Midsommardagen

 
 
 
 

Midsommarafton

På midsommarafton åker jag till en av dem som är närmast hjärtat och jag skrattar mer än på länge. Det är underbart med roliga människor och det finns ingenting som höjer stämningen som Disneylåtar. 
 

Det är nåt i dina ögon, slår gnistor, glittrar till

 

Jag har damm i mina vener, daterad som ett skämt/jag har blivit äldre, saknar glöd, det rår jag inte för

Något som fångar min blick och vid ett annat ögonblick kan den inte fånga någonting alls. Jag ser men jag ser ändå inte, det görs inga kopplingar i mitt huvud. Jag får inte ihop mer än fem timmar per natt och när jag möter min egen blick ligger tröttheten över den som en hinna. Jag sänker tempot och gör utrymme för vardagsskrattet och nu ska jag bara orka två veckor till. 
 

& du log genom fräknarna, med tårar i ögonen, allt fanns i ögonen

 

I need some fine wine and you, you need to be nicer

Av andra möts jag av förståelse. En lättnad över att andra har samma upplevelser som jag. Samtidigt en flammande vrede över att andra också får det bemötandet. För mig är det alltid värre, än att det är jag. Det infinner sig också en viss känsla av samhörighet som inte funnits där förut. 
 
 

Very well, then

 
 
 
Att prata om det svåra under en skogspromenad. Att prata om det svåra med knät full av små hundar. När jag visar mig mänsklig gör andra det också. I det delikata finns inget utrymme att döma. Och jag sitter med bröstkorgen full av separationsångest över att behöva lämna vissa utav dem. Att få inte följa med i hela processen, att följa resan till dess slut. 
 
Innan jag överlämnar beslutet, beskriver jag hur nära jag är en ny sjukskrivning. Jag möts återigen av döva öron och därefter har jag ingenting mer att säga. Orden jag slutligen får som respons bekräftar att min känsla varit rätt och att jag inte hade kunnat fatta något annat beslut. Jag har inte råd med andras förnekelse. 

Stunderna jag lever för

 
 

I'm young & I'm strong but I feel old & tired, overfired

 
 
"I will not pretend
I will not put on a smile
I will not say I'm all right"
 
 
 Imorgon börjar nedräkningen. 

Amarone & chips

 
Livet just nu: äter och dricker goda saker utan att kroppen får spel. 
 
 

Elefanten & sparven

 
 

Kärleksbombad

 
 
 

De små stunderna som är de största

 
Slutligen hittar jag tillbaka till lugnet. Med det infinner sig stunder då ingenting annat än tacksamhet och lycka fyller mitt hjärta. Jag stannar upp, fångar ögonblicket, försöker njuta med varje cell i min kropp. Försöker spara känslan så att jag kan plocka fram den vid tillfällen då ingenting känns som det ska. 
 
 
 
 
 
 
 

När livet känns fantastiskt bra

 

Ta mig till havet

 
Jag går på massage hos min healer och hon känner samma sak hos min kropp som jag själv gör; så här illa har det inte varit sedan min sjukskrivning. Och där någonstans försvinner de tvivel jag har kvar kring beslutet jag behöver fatta. Och nu är det fattat. 

We can own the night

 

Nu när allt är grönt

Naturen är ren läkning för själen.

Cats in the cradle

 
En vet att en har varit iväg i ett par dagar när en vaknar på morgonen med en katt på var sida om en i sängen och den tredje på byrån framför sängen. 

It's so hard to meet the eyes that I see when I try to open up my heart

 

Sweden Rock

 
 

Off to the races

Äntligen dags för Sweden Rock! 
 

When we stand together

 
 
 

Halfway back to where it all started

 
Så, jag har ett beslut att fatta. 

Det har blivit svårare att laga det du förstört/du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör

Blyn börjar släppa från kroppen och det är då jag inser att det inte är där den största skadan ligger. Känslan av att ha ett värde är näst intill obefintlig och det spelar ingen roll vad intellektet säger. Det jag kan konstatera är att jag nog aldrig mött något så utplånande som negativ stress. Och när det väl brutit ner vitala delar hos en, går det så ofantligt snabbt att rasera dem igen. 
 
Samtidigt en styrka i vetskapen att jag aldrig kommer att nöja mig med någonting som inte är bra för mig. Imorgon ska jag vidga mina vyer. 

I will hold your heart more tenderly than my own

 

History repeats itself over and over again

Jag vet inte vad jag vill längre, men jag vet att jag är trött på att gå på ledighet med en söndersliten kropp och en sönderbränd hjärna. Jag är trött på att signalera inför döva öron och människor som kastar ur sig tomma ord men gör någonting helt annat i praktiken. Kanske måste jag få ett annat perspektiv, kanske måste jag byta miljö ännu en gång. Det kan i alla fall inte fortsätta som det gör nu. 

Love is nearby

 
 
 

Semester

 

Musikaliska strandhugg

 

RSS 2.0