You're my candy kane


tal om min sötplopp till katt, har han varit väldigt lycklig över dagens härliga vårväder. Han har visat detta genom att spinna i princip hela dagen. Det är inte ofta jag lyckas få bra foton på honom, men nyss lyckades jag få ett som är så sött att mitt hjärta nästan exploderar:


Kommentarer
Postat av: Medmänniska

Hej! du vet inte vem jag är och jag vet inte vem du är men efter att läst och hört en del tycker jag att du borde få höra sanningen. Din väns nya flickvän är defenetivt inte den hon utgör sig för att vara.Hon är vänlig trevlig rolig hjälpsam etc MEN ha i ditt bakhuvud att allt är för egen vinnings skull. ( Läs om psykopati) om du inte tror mig. De börjar alltid bra sen gör dom sig av med vänner familj bekanta efter hand som sanningen hinner ikapp.Hon är allt annat än frisk den donnan.8 av 10 kriterier på psykopati passar in om du bara låter dig granska henne och inte tror att detta är för att vara elak. Detta skriver jag bara av omtanke. (valet är ditt att tro vad du vill)Åk dessutom aldrig bil med henne för hon har aldrig haft eller har körkort. (detta kan du kolla hos vägverket eller polisen). Hoppas du tar detta precis som det är menat. AV OMTANKE av er som är hennes nästa offer. Vi är många som blivit lurade genom åren.Mvh en medmänniska

2009-03-17 @ 17:37:45
Postat av: Caroline

För det första är det svårt att ta en anonym kommentar på allvar.



För det andra; om du nu är så insatt i psykopati så kan du ju själv berätta vilka de 10 kriterierna är och vilka 8 hon uppfyller?



Jag har själv läst om psykopati eftersom jag läst psykologi och vet därmed att det inte finns 10 kriterier. Däremot finns det 20.



Så vill du att jag ska ta dig på allvar, får du allt anstränga dig mer än så.

2009-03-17 @ 18:26:48
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Anonym

Valet är ditt.Som jag skrev behöver du inte ta det på allvar det är upp till dig. För mig är det ingen mätning vem som kan mest jag vet vad jag vet och jag har ingen anledning att ljuga.Anonym är jag för att jag inte vill få mer problem. Ledsen att du tar det så. När man diagnostiserar räcker det med 8 av 10. Men jag hoppas ni klarar er ur detta. Min reaktion var lika dan när jag fick reda på det så jag förstår dig.Jag önskar att jag lyssnat bättre.

2009-03-17 @ 18:34:43
Postat av: Caroline

Jag försöker inte mäta kunskap men då du verkar sakna det, är det uppenbart att du inte är tillräckligt insatt för att börja peka den diagnosen på folk. Så redan där gör du ju bara bort dig.



Räcker med 8 av 10? Fortfarande finns det inte 10 kriterier.



Jag har inte svårt för att lyssna på vad andra människor säger, men som sagt, en anonym person har inte så stor trovärdighet för mig. Plus att jag föredrar att skapa mig egna åsikter om andra människor istället för att lyssna på andra och ta över deras.

2009-03-17 @ 18:38:27
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Medmänniska

Okej Ledsen att du tog det så. Inget jag kan göra åt det. Förlåt om jag gjorde dig irriterad eller arg. Det var absolut inte min mening. Om du läser psykologi ock har kunskap om psykopati förstår du nog varför jag vill vara anonym.mvh

2009-03-17 @ 18:53:02
Postat av: Caroline

Har jag tagit detta på något speciellt sätt? Jag har bara berättat var jag står. Jag har inte varit upprörd eller arg, men jag har rätten att ifrågasätta. Och jag har frågat efter mer information eftersom du uttryckt hur mån du är att upplysa mig och andra i hennes närhet om hur du anser att hon är. Men du har inte haft något att komma med. Du anstränger dig inte ens för att övertyga mig, vilket får mig att undra varför du ens skrev från början. Tror du att människor är så lättköpta? Har du verkligen inte fler argument än så?



Du kan vara hur anonym du vill, men du har ingen anledning till att inte förklara närmre hur du menar. Såvida du inte ljuger och därmed inte har något konkret.



Det finns många anledningar till att folk är anonyma på internet. Men den största och vanligaste är att folk är fega och inte vågar stå för vad de skriver.

2009-03-17 @ 19:02:14
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Anonym

som jag skrev i första inlägget. vill att du ska ha det i åtanke. du behöver inte tro på nåt och självklart ska du bilda din egen uppfattning.

2009-03-17 @ 19:28:59
Postat av: Caroline

Hah, I rest my case.

2009-03-17 @ 19:57:50
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Anonym

intressant medmänniska. dina ord är laggt på minnet. tiden bekänner färgen.

2009-03-17 @ 20:50:38
Postat av: Tjombi

här var det livat, det verkar som det är något som berör mig, ni kan väl skicka ett mail till mig och berätta lite om hur man lever med en psykopat... min email är thomasp[email protected] så kan ni väl utvecckla och detaljera er litegrann. Mvh Tjombi

2009-03-17 @ 21:14:42
Postat av: Caroline

Medmänniska:

Jag säger som Tjombi: vill du något mer - skicka ett mail. Jag såg att du hittat till min Facebook också igår, så det är bara att skicka där om du vill mig nåt mer. Jag antar dock att du fått säga det du ville ha sagt och då finns det ingen anledning för dig att gå in här som om du vore besatt av bloggen. Jag har en statistikmätare och dina siffror börjar bli lite obehagliga. Så lägg gärna ner. Jag vill inte att min blogg ska bli forum för sånt här.

2009-03-18 @ 07:59:19
URL: http://personligutveckling.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0