What's love got to do with it?

 
Spådde dig med mina "romantikkort". Tog tre kort, det första handlar om tillbaka i tiden, andra kortet är för nutiden och det tredje gäller framtiden. Hoppas du känner att där finns något som du kan ta till dig!

Caroline

"Medberoende":
Någon form av missbruk är orsaken till problemet du försökt lösa. Det kan vara eget begär efter ämnen eller ohälsosamt beteende, eller din partners begär som påverkat ditt kärleksliv. Kan också handla om barnupplevelser i någon form av missbruk i familjen. Missbruket bedövar smärtan i hjärtat men förminskar också hjärtats förmåga att älska. Därav har detta medfört svårigheter för dig till sann känslomässig intimitet. Detta är speciellt sant om du slagit knut på dig för att tillfredsställa en person vars beroende minskat hans/hennes förmåga till lycka. Denna ogynnsamma situation kommer påverka din självkänsla och din egen lycka negativt om du fortsätter. 

"Det är tryggt för dig att älska":
Du skyddar ditt hjärta från skador som beror på smärtsamma relationserfarenheter. Du kan däremot bara få så mycket kärlek som du tillåter inuti dig. Om du har en sköld runt ditt hjärta, hur ska kärlek då kunna komma in? Ett stängt hjärta stöter bort den känsliga partner du försöker attrahera. Att följa din inre vägledning kommer att skydda dig och samtidigt tillåta dig att känna dig älskad och kärleksfull. Lita på din egen intuition och ha respekt för andra personers trovärdighet och öppna ditt hjärta för dem som är vänliga och milda. Be änglarna att tillföra omtänksamma personer in i ditt liv.

"Attraktion":
Kortet kom till dig för att berätta sanningen: det bästa sättet att föra in mer romantik i ditt liv är genom attraktion snarare än slitsam ansträngning. Du är mest attraktiv när du fullt njuter av nuet. Skratt, självförverkligande och kroppshållning är vackert. Motsatsen uppstår när du känner stress över att finna romantik. Unna dig själv enkla nöjen och affirmera regelbundet att du är älskad och affirmera även det du önskar dra till dig i livet/vilken partner du önskar. Tänk/fokusera på det du vill ha, INTE på det du är rädd för/inte vill ha. Det du tänker drar du till dig. Visualisera!

Kommentarer

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0