Fredagsmys



Kommentarer
Postat av: morgan

Det är så underbart skönt att veta att hur jobbigt och förvirrande livet än känns så finns du där och ger mig ett ankare att hålla fast vid. Hade verkligen behövt lite tid med dig på tu man hand. Kändes så tråkigt att jag inte kunde ge dig full uppmärksamhet sist vi sågs. Jag vill absolut träffa dig oavsett om det varit en intensiv vecka eller inte då allt annat omkring mig tömmer mig på energi så är du istället en källa till ny. Finns det en dag du kan nu när jag har semester? :)

2010-10-01 @ 18:44:52
URL: http://infotio.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja du fyller ju med snart år :). Jag ska lägga upp bilder snart :). Känns som att Celines sovrum just nu är i vardagsrummet haha. Alla hennes leksaker ligger där nu, katastrof :S. Du får gärna komma hem till mig den 9de om du vill. Jag ska ha en liten liten fest då, ska fira min födelsedag lite tidigare ;)

2010-10-01 @ 23:24:07
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: Morgan

Min semester börjar på tisdag :)Precis, det är behövligt och efterlängtat :) Exakt så jag känner med, som att man har ett stökigt rum i huvudet som behöver städas, och du är typ den som inte bara städar åt en utan också inreder med nya fräscha grejor och så :) Haha, tänkte ha frågat dig om du blev sugen, men du ska inte passa på nästa gång då? Den 27:e ;)

2010-10-02 @ 00:14:27
URL: http://infotio.blogg.se/
Postat av: Morgan

Kanon! :D Precis, ta med dig bilden så kan hon ju ge ett uppskattat pris på den :) Ush vad jag mår dåligt av den där Frozen, och nu ska jag gå och jobba. Fy. Kommer att gå och tänka på den hela natten när jag går där och fryser haha

2010-10-02 @ 02:07:11
URL: http://infotio.blogg.se/
Postat av: Morgan

Och ja, tänkte att tatueraren ska få fria händer nästa gång. Tänkte göra bakgrund och så och sa till henne att jag gillade serierutor och sånt så får se vad hon hittar på :)

2010-10-02 @ 02:10:04
URL: http://infotio.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0