"Även om man själv inte ser problemet, så bör man lyssna på de som upplever det som ett problem"


Nog för att jag tyckte om Soran innan, men nu tycker jag om honom lite mera.

Kommentarer
Postat av: Ida

sv: Naaaw.. stackars missen. Och hur ska man veta om den HAR ett hem eller inte? Borde man lämna in den till typ Hitta Katten då (katthem) eller typ.. adoptera den själv? Knepig sits.. aha, ni bor längst ner eller? Eller kanske hus?



Simba, som den katten heter som går här, brukar sitta här inne i trapphuset ibland, det är ju lite dumt eftersom han inte kommer ut själv. Dumt av de som släpper in honom alltså.



Och tack, igen ♥ Jag har önskat mig en sån kamera i säkert tio år, men lär aldrig få nån. De är dyra. Och jag kommer inte ha råd att köpa någon själv på evigheter.

2010-10-12 @ 14:07:35
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Bra text, Soran! Just det där om problem som inte ses som problem för den ena parten, ÄR just nu ett problem för mig. Miche skyller allting på att det är jag som ÄR exempelvis trött, grinig, sur & överdramatiserar, m.m. Alltid dessa frånskyllningar när jag pratar om problem. Kommunikationssvårigheter är bara förnamnet.. så jag kände igen, och gillade texten..

2010-10-12 @ 14:13:06
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh det gör inget att det blev långt.. älskar att ha lite å läsa ; )



Ja, jag har HM- och Ikeaskulder som jag betalar av och tillsammans ligger de på över 1000 kronor varje månad. Fan, det skulle man ju vilja slippa alltså.. : ( Därför kan jag inte ta någon kamera på avbetalning, även om tanken slagit mig flera gånger. Men nej, måste tänka realistiskt. Då blir det ju ÄNNU värre varje månadsslut! : ( Har varit arbetslös sedan april FÖRRA ÅRET vilket innebär 1 år, sex månader och sex dagar för att vara exakt. Va, ja jag läser ju att du är färdigutbildad socionom (heym visst hade jag rätt nu) och då låter det ju som att du borde få jobb... har hört att det är en väldiugt bra utbildning att gå för då finns det AAAALLTID jobb! Vad gör man själv då? Ingen utbildning, men 3 års erfarenhet som bil- och musiklärare på montessoriskola. Så jag har fyra specialiteter in one, men ingen utbildning. Kids, båda estetiska ämnena, och själva Montessoripedagogiken som jag både gillar och är välbekant med. Och kids LOVE me. Borde jag inte vara sjukt eftertrajtad? Neeejdåp, för jag har inget papper på det, ingen utbildning. Så jävla sugigt. Sen "frilansar" jag lite som sångerska också, det har ju dragit in lite extra slantar på sistone och mer blir det, men just nu inväntar jag ett gage som inte kommit i tid, och då åkte jag till skåne för att "jag har ju råd" och sen så hamnade man i kläm ÄNDÅ!! Så jävla illa. Suck. : (



Oh, det var inte meningen att det skulle låta så klagofyllt, det här inlägget... Har länge funderat på att plugga, men vad? Till lärare, till musiklärare, eller musik för min egen del? Jag vill ju inte undervisa, jag vill UNDERHÅLLA! Hahaha.. men gud vilken svår marknad....

2010-10-12 @ 15:00:46
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Och jag kom inte ihåg allt jag skulle skriva så här kommer ett till:



Katten! Åh. Sätt på den ett halsband med en lapp "HEJ, ÄGER NÅGON MIG?" - hahaha. Okej, du bor hemma igen. I see. Mna kan ju visserligen ha uteplats på lägenhet också.. ^^ Men nu vet jag. Har du kvar din lägenhet? Eller skaffar du ny sen? Ja tänk om man hade kunnat flytta hem till föräldrar när det krisade ekonomiskt. I can not. Inte för att jag kanske hade VELAT det, men inte ens alternativet finns. Mamma dog för 14 år sedan och pappa fyller snart 80 och bor på demenshem. Oh yes! Och här sitter man med en hyra på 4500 spänn och MÅSTE klara av allt själv varesig det går eller ej. Men jag är så glad så glad så glad astt jag har min älskade lägenhet.. även om den känns alldeles för dyr, ofta : (

2010-10-12 @ 15:04:37
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

JAAA, OMOGEN, AAAMEN!!

2010-10-12 @ 15:06:25
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack, jag älskade mitt jobb! Jag gillade inte alls chefen, och det gjorde ingen annan heller, men jag älskade kidsen och mina uppgifter. Jag kände mig behövd, jag kände att jag gav dem nåt. Och ännu bättre blir det ju när även föräldrarna bekräftar det, när de säger att deras barn älskar mig och att de blivit jätteintresserade av sång och av att rita, och att det även blivit väldigt duktiga på det! Och det såg jag ju själv, men att få höra det från deras föräldrar vägde ju verkligen upp allt det dåliga, och även den kassa lönen. Jag har fortfarande kontakt med några av barnen på internet, och hälsar & pratar alltid med föräldrar som man möter på stan och liknande. De borde ju försöka få in mig på barnens nuvarande skolor? ^^ Hahaha (för Montessoriskolan lades ner tillslut, ett år efter att jag slutat).



Jag gick även en kurs, en Montessori-fritidsledarkurs, som jag har diplom på. Så DET finns minsann på papper! : ) Men det är väl kanske en fis i rymden... borde fråga alla gamla föräldrar om referenser istället, hahaha! Min chef var ju som sagt inte den bästa...



Fan vad kasst att du känenr så, eller att det ÄR så, rättare sagt. Att du inte får nåt jobb som passar din utbildning. Jag pratade om det där ganska nyligen med någon, att det är så konstigt att de säger att man måste ha ERFARENHET, men hur fan ska man FÅ det om man inte får börja nånstans?! Jävla idioti. Jag har visserligen erfarenheten, men inte utbildningen, vi står på lite samma ställe och stampar du & jag fast ändå HELT olika.. interesting.. ^^ Vad skulle du vilja jobba med om du fick välja?



Kul att du ska flytta ihop med din kille. Kan inte annat än att bli lite avundsjuk, inte för att jag ens HAR någon kille kvar men jag ville alltid alltid att vi skulle bo ihop : ( Happy for you. Och ja, det är så mycket bättre att vara två. Har han jobb? Jag är alldeles för välbekant med det där, att inte ens kunna gå och fika med kompisar - de får ofta bjuda och då känenr jag mig så värdelös fastän de säger att de vill och kan (känner du igen det också kanske?) och hade jag inte haft min familj som gav en mat eller pengar ibland hade jag fan inte överlevt... I love them.



Jag gick ner 13 kilo bara i våras/somras eftersom jag inte hade råd att äta! Och jag skrattade åt det, men grät samtidigt. Jag ville gå ner i vikt, men jag ville inte gå hungrig, jag ville inte få slut på all ork & energi. Det var inte så det skulle gå till. Men glad ändå att det förde NÅT GOTT med sig, man måste ju se det så, också.. ^^



Förlåt, nu gör jag också hela noveller. Och de som säger att pengar inte löser några problem, det är ju de som inte har några problem att betala för sig. Såklart. Jävla nötter. Pengar skulle lösa MÅNGA av mina problem!!!

2010-10-12 @ 15:46:13
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0