Avatar


3D var sannerligen en filmupplevelse utan dess like! Jag kan bara tänka mig hur vidgade mina pupiller var under större delen av filmen. Vacker doesn't even begin to describe it och jag älskade budskapet.










Så med stor sannolikhet kommer Tim Burtons Alice in Wonderland också ses i 3D.

Kommentarer
Postat av: ida

vilken söt avatar du blev :)

2010-02-12 @ 09:29:28
Postat av: Veronica

Avatar var en riktig upplevelse :)



Jo intevjun känds bra, står mellan mig och tre andra. Det var ju trots allt ett skolkurator jobb så man skall inte gnälla. Bra första intervju tycker jag. Problemet är att tjänsten är deltid och jag vet inte om jag vill ha en deltid, då måste jag behålla mitt nattjobb och tanken är ju att sluta där. Int hålla på att dubbeljobba mer. Ev kan jag få komma på en intervju på ett annat jobb om allt går som det skall.=)

2010-02-12 @ 10:49:13
URL: http://lizardqueen.blogg.se/
Postat av: ida

Fast det är just det som är annorlunda. Vår här Är snö. Vår som i grönt gräs och blomdoft är inte den våren vi har. Vår här är verkligen snö i mängder med skoterturer, korvgrillning och pimpelfiske. Kalla näsor och underställ. Sen en öl och torrkött på kvällen (eller då är det mest påsk-känsla, eftersom man då är ledig). Du måste verkligen komma hit under våren, skit i sommaren och hösten, våren är det som gäller. Jag lovar dig, du har älskat det precis lika mycket som jag gör. jag älskar eran vår också, den gröna blommande, doftande... men det är så faschinerande att landet är så avlångt och så totalt annorlunda, ändå. du bor verkligen på andra sidan jorden :)

2010-02-12 @ 10:52:47
Postat av: Personlig utveckling

Håller med. Avatar var en riktigt bra film!

2010-06-01 @ 17:42:06
URL: http://www.personligutveckling.biz

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0