Berlockarmband


Nu har jag knåpat ihop ett billigt men sött berlockarmband som innehåller saker jag tycker om:



1. Delar av en kortlek - till minne av farfar
2. Öl
3. Garnnystan
4. Paraply
5. Sushi
6. Gitarr
7. Kisekatt
8. Drink
9. Symaskin




Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det är jävligt trist att de anser att jag inte uppfyller listan över var man ska ha ont och inte. Har Googlat runt lite och det verkar som att typiska tecken utöver att ha ont på de här punkterna är också att: ha magproblem, mycket illamående och magvärk, huvudvärk, morgonstelhet, sömnproblem, fumlig, osmidig m.m.

Alla de här grejerna stämmer överrens med mig! Det är hopplöst. Har lite mycket i skolan nu, men när jag får en lucka någon dag ska jag forska mer i olika slags reumatiska sjukdomar (fick tips om att reumatikerförbundet har en lista över ovanliga och sällsynta) och läsa på mer om fibrymyalgi symptom och sånt... För jag är envis. Jag köper inte att "allt är som det ska med mig".

2010-02-02 @ 10:46:55
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Sandra

När jag läser om colon irritabel på olika vårdguider så stämmer allt klockrent överrens med hur jag haft det i.. hm... 5-6 år nu. Blir inte bättre. Blir snarare värre varje gång jag har mens, vilket jag har nu.

Som sagt, får nosa vidare på egen hand i det här när jag har mer tid och energi... Bråkig mage och värk är jobbigt. Det där med att inte kunna öppna korkar eller lock känner jag så väl igen. Skitjobbigt...

2010-02-02 @ 11:35:03
URL: http://rockgrodan.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0