Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen


Såja. Tid bokad dagen innan min födelsedag. Istället för att låta rädslan vinna och växa sig större, tog jag tag i den. Ett steg åtminstone. Är det okej att vara lite stolt?

Kommentarer
Postat av: Morgan

Du vann över rädslan! Klart du ska vara stolt! :D

2009-09-23 @ 16:01:53
URL: http://midgardianmetal.blogspot.com
Postat av: ida

Ooooh så bra! Heja Caroline :D

Vet du vad det värsta är här, när man ska på vårdcentralen... jo det är att man ej får boka tid, utan man ska komma dit mellan 9 och 10 och sitta i kö. och har inte läkaren tid att träffa dig så får du komma tillbaka dagen efter. jag menar, det är skit! jag tog modet till mig och ringde för att boka tid för provtagning (när jag är så trött och frusen jämt), jag tänkte att får jag en tid så måste jag ju gå. men när de sa att jag bara ska komma dit, nej tack. jag lät ju aldrig gå. då får jag vara trött och frusen. jag får äta lite mer järn-mat och hoppas att det är/var järnet som spökade. kan vara ämnesomsättningen, men det lät jag aldrig ta reda på. jag är redan nervös över vaccinet som kommer nu i oktober... och stelkrampsprutan som jag måste ta.. och hepatit sprutorna (behövs när jag jobbar med missbrukare, och som jag dessutom får gratis genom jobbet). skjuta upp? jag? neeeeej! ;)



men du var grymt bra!



själv är jag slut. fy fan vilken skit dag.

började med diskussioner igår kväll hemma. och idag fick jag en arg patient på mig, som jag just har blivit kontaktperson till. nåväl. 24 minuter kvar...

2009-09-23 @ 16:06:24
Postat av: Malin

Jag är så stolt över dig :) <3

2009-09-23 @ 18:28:58

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0