I wanna dance with somebody


Det är så otroligt komiskt ändå: Grand är inte roligt och kommer aldrig att bli det! Bara att inse ;) Men har man bara gott sällskap, uthärdar man allt ;)

Vid halv åtta mötte jag upp Malin & Kelly och förfesten satte igång. Någon jag inte hört av på mycket länge hörde minsann av sig - Linus skulle inte jobba för en gångs skull och var sugen på krogrunda. Så han mötte upp oss på väg till Biljardkompaniet och jag hade glömt hur förbannat underhållande den killen är!

Målet för kvällen var att spana in Class och eftersom de inte öppnar förrän midnatt, ansåg vi att det skulle räcka med att vara där vid den tiden. Fem över tolv var vi på plats för att ställa oss i en enorm kö. Malin blev otålig och kom med idén att vi kunde gå till Grand. Kön tycktes dock lika lång och stillastående där. Så vi gav Class ett nytt försök men efter att ha konstaterat att kön verkligen inte rörde sig, med undantag av de som gav upp den, gick vi ännu en gång bort till Grand. Precis när vi hängt in jackorna blev det strömavbrott, och det var tydligen inte bara där. Det verkade hålla i sig så vi beslutade oss för att gå igen. Precis när vi fått jackorna igen, gick strömmen igång. Så otroligt komiskt att jag dör av skratt inombords när jag tänker på det ;) Det var bara till att hänga in jackorna igen, gå mot baren och sedan inta dansgolvet. Herrarna vägrade dock att svänga de lurviga - det var lite mesigt ;) Man får ju anstränga sig lite - det är inte det lättaste för mig heller att dansa loss till dålig musik ;) Eftersom Grand är ett otroligt tråkigt uteställe, fick vi fördriva lite tid hemma hos Malin innan jag tog nattbussen hem.

Kommentarer
Postat av: Malin

Fy fan vad fint :D Hahaha. Tack så mycket för en jättetrevlig kväll :) Vi får dra ut då den tredje igen :)

2009-03-21 @ 13:31:55
Postat av: Johan Wahlberg

ja men då hade vi ju iaf setts, sakt hej och jag kunde följt dig till bussen. Skönt att du hade en bekant där som du kunde prata med.



Men usch och fy, skämmer jag bort dig nu också;P...Så bra för det är det viktigaste för mig, att du känner dig trygg. Gillar verkligen att hålla dig sällskap under kvällen och främst till bussen då vi får tid att prata lite själva och slippa överrösta musiken också.



Det var nog en dum dag att försöka gå till Class för det var någon modevisning så när jag kom fick jag vänta länge för att någon vakt skulle öppna dörren(bakvägen) för mig, dem stod nämligen vid modevisningen såklart. jag kom till banken strax före tolv och då var det en ganska bra kö så om ni kom strax efter tolv förstår jag att kön var ännu värre.



Class har verkligen sin class:P

2009-03-21 @ 15:17:17
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0