Say something... anything... BANANAHAMMOCK!


Efter några säsonger brukar de flesta serier till slut tappa gnistan.
Men inte Scrubs.
Även åttonde säsongen håller måttet och jag sitter och skrattar rakt ut i min ensamhet. Underbara, (smått sjuka), serie :D

Kommentarer
Postat av: anna

hej det är anna här.. tack för tipset.. kram

2009-03-20 @ 16:55:34
Postat av: ida

åh vilken underbar kommentar, du gör mig så glad jämt! :D och att du beundrar mig... en sådan här skitdag så låter det extra extra underbart i mitt huvud, för jag är själv rätt less på mig. så tack! och hey, jag beundrar dig med :)

jag hoppas att du får riktigt roligt ikväll, och jag ser fram emot att prata med dig. så jag får berätta allt som snurrar i mitt huvud, för det är mycket. mycket som händer, men som jag själv inte får tag i. och jag har hittat en underbar människa som jag vill ha mer av i mitt liv, men jag vet inte om vänskapen är så besvarad. inte vänskap utanför jobbet. men han finns där just nu när jag har behövt få råd, och det har varit guld värt! snart kommer niklas och andreas med kinamat, mumma! har tagit stekta nudlar med grönsaker, jag har som hittat något som passar ;) men det är inte lika gott som det hos dig!

dansa gärnet, skratta dig matt också hörs vi imorgon :)

2009-03-20 @ 18:28:49
Postat av: Emelie

Jag tycker inte att de ser bekväma alls :).

Tror att det känns jobbigt med det dära dyget som hänger hehehe. Och ser ut som att man inte kan cykla i dom, men det kan man nog :P. Jag skrattade när jag såg dom på Gina tricots reklam på tvn :).

2009-03-20 @ 19:46:04
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: britta

huh jag har inte hittat senaste avsnittet nånstans juu :( vart tankar du?

2009-03-20 @ 21:41:21
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: Johan Wahlberg

Bra att du hade en trevig kväll och fick fira Malin ordentligt denna gången:)



Ja jag vet:/ ibland länar jag mobilen hemma bara för att jag vill slippa den, men igår glömde jag den. Det spelar väl ingen roll varför du ringde, bara ATT du ringde. Hade jag haft mobilen med mig hade jag ju tittat in på grand såklart. Jag hade en helt okej kväll. Banken var ingen höjdare, men som du själv sagt, Banken är inget utan dig;) Class däremot var helt okej, absolut tack vare sällskapet:)

2009-03-21 @ 13:11:57
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0