I can't breathe until you're resting here with me


Nu har jag hittat en ny serie som hjälper mig att slå ihjäl tid (läs: fly verkligheten) - Roswell. Jag tror att jag kan bli ganska kär i den. I första avsnittet är i alla fall likheterna med Twilight slående. Det är skäl nog.



Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Japp det har man varit med om så det är nog bäst att släppa det nu:)



Jag tyckte du gjorde HELT rätt, visst kanske han skulle "bara" vara vänlig och hade kanske tagit mod till sig att komma fram till dig men som sagt du gjorde HELT rätt. Ska man gå fram till någon på de viset så måste man ju ha en "plan":)



En sak jag faktiskt inte förstår hos dig är just det här med i detta fallet frågan om han var snygg och du inte hade någon som helst uppfattning och då Ida hade frågat dig om jag var kär i dig och du inte heller då hade någon speciell uppfattning(iaf vad du skrev till mig) Jag kanske är en ytlig person (eller antagligen mer ytlig än du) för en sådan sak(om personen var snygg eller inte) hade jag tänkt på nästan direkt. Men där har vi ju det här med fördomar och föreställningar som säger mer om mig själv än dig. För mig är "alla" såpass ytliga att man skulle reflektera över detta och de stämmer ju inte överrens med den "bild" du gett mig(alltså har jag svårt att förstå det tydligen). Jaja bara en reflektion av mig som vi inte behöver analysera.



Har man en gång bott i GBG en tid så är man "smittad" av denna trevliga "sjukdom":P



Visst bör man inte generalisera MEN jag tycker inte det är minsta konstigt att du amvände ordet manshatare för fakta är ju att dem som sårat dig mest är killar/män och på krogen kommer ju absolut den stereotypiska "mannen" fram hos många. Vi båda skäms nog både för tjejer och killar för som sagt vi ser ju främst(oftast) till att dem är människor och struntar i vad dem är för kön



Nu tänkte jag skriva att jag har inget att skämmas över vad gäller mitt kön(lever på att storleken inte har någon betydelse):D Men det var tur att jag inte skrev det:P

2009-03-05 @ 17:46:16
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Nej han blev ju inte så långvarig, stackaren(Not)





Jag är lite samma som dig där också fst jag kan absolut tycka att en person är snygg/söt/attraktiv utan att veta något om personens inre men KÄR blir jag absolut inte innan jag vet mer om hur personen är. Ja du har sagt att du gillar Karaktärer och inte skådespelar, så jag får välkomma som superwheelie(superman) nästa gång vi ses då:P:D



Det beror väl helt på hur man blivit sårad. Nu menar jag rent generellt om en kille tex har blivit mobbad och mycket mer(kränkt helt enkelt) av andra killar så kan ju denna personen hysa agg till killar i framtiden. Men generellt igen visst har du rätt i det du säger att det oftast är agg mot motsatta könet för samhällsnormen är i mångt och mycket hetrosexuell fortfarande.

2009-03-05 @ 18:19:53
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: ida

förresten, vad söt du är! jag skulle vilja ha den bilden som jag fotade på trädet i umeå. som jag har satt upp i min blogg.

åh, du får gärna hjälpa mig!

och vilken fin bild du har. var först lite förvirrad, vanedjur som jag är så måste jag vänja om mig, att Det är Din bild nu :)

2009-03-05 @ 22:34:55
Postat av: ida

tja, jag jobbar 12 h imorgon. sen jobbar jag bara 5 timmar på lördag, så det går rätt så fort.



säg till när du har tid, det är ju du som erbjuder dig att hjälpa, så du får säga när du har tid :)

du är så snäll!



det var härligt att prata med dig också :) men det är just det, man vill ju helst ringa när man är på bra humör, fast det spelar ingen roll ifall den andra ringer trots att man inte är på bästa humör :)



har inte kokat te ännu, men NU ska jag göra det, för dig :)

2009-03-05 @ 23:04:04

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0