Det finaste man kan säga


"You think you broke me?
You're the one who put me together"

- Grey's Anatomy

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Redan på facebook? då snappade du upp något jag inte var medvetet om då,men jag säger inte att du har fel vilket du säkert inte har, men som sagt då var jag inte ens medveten om de själv. Jag vet att du ärkänslig och det gjorde ju saken bara värre för mig jag ville verkligen inte känna så inför/med dig men det har som jag sa inget med dig att göra. Du hade INTE sagt eller gjort något fel alls, "felet/problemet" ligger HELT hos mig och bara mig.



Vet inte riktigt vad jag ska säga om jag ska vara ärlig i mailet men jag svarar gärna på de frågor/funderingar du har. Fast det betyder ju att du bör vara lite inläst på dissociation eller "bubblan" som jag kallar den.



Oj det var SÅ illa alltså, jag var också där borta vid 2tiden för att se om jag såg dig men det gjorde jag ju uppenbarligen inte. Du måste verkligen lyssna på din kropp så det inte blir så igen, det ärju VÄLDIGT farligt eller kan bli snarare. Snurrat runt där i 2-3 timmar ja man kan ju undra vad du varit och vad du gjort. Fast de spelar ingen roll, huvudsaken är att du tagit dig hem och att inget allvarligt hänt dig.



Stämmer bra det att jag fick några ord med Malin på Grand, hon sa något om att hon hört väldigt bra om mig bland annat (undrar vem som kan ha sagt saker;))



Ja du får nog allt ta de betydligt lugnare nästa helg, du får ju iaf ta dig in;)



Det är som sagt tanken som räknas, du hade ju iaf försökt få tag på mig även om hjärncellerna tyckte mer om badenbaden-stolen med en paraplydrink i handen:)



Nej Grand var ingen höjdare, för som sagt har jag ju fått smak på banken och den upplevelsen är betydligt mer angenäm.



Den som väntar på något gott väntar alltid för länge eller på fel plats:D



Nej men skämt åsido, du har rätt. De ärnågot att se fram emot mycket:)

2009-03-14 @ 14:54:15
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja du har nog oftast rätt i det du känner för du är som sagt hyperkänslig (inkännande) liksom jag fast du är klart "bättre" på de än jag.

Kommer du ihåg vad jag skrev som status?



Kan inte heller så väldigt mycket om dissociation vad gäller fakta men jag brukar beskriva det som en "utanför-kroppen-upplevelse", man stänger av sin kropp/känslor och ser sig själv utanför kroppen. Man förflyttar sig emetionellt från de obehagliga/stressande som man upplever.



Ja det måste vara skönt att veta att du alltid vill och tar dig hem, det ärskönt att veta även för mig som din vän och alla andra vänner också såklart.



Det var nog en blandning av att vakten inte troddepå ditt ID och att han ville se om han hade rätt att du hade fått lite för mycket innanför västen. Jag var minnsan också orolig för dig men jag var trygg i att jag visste att du tar hand om dig själv och jag vet ju hur stark din känsla är när du bara vill komma hem, eller jag tröstade(intalade) mig med att du tar hand om dig själv trots ditt tillstånd



Vem längtar inte till Bankens glansdagar på uteserveringen:)

2009-03-14 @ 16:14:05
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja okej vi ärhelt klart båda två duktiga på de, låter som en bra kompromiss:))



Ja just det ja, men hur fick du det till att handla om dig?:) jag skulle ju få(och fick) träffa dig så vad ligger sorgen/tårarna i det?:))



Ja så kan man också göra, för mig handlar de mer om att jag inte tar tag i känslan alls utan stänger av mig helt. De har mycket med att göra vad jag såg min pappa göra mot min syster och vad han gjorde mot mig. Vet att jag DÅ tänkte att HAHA du kan skada min kropp och min systers men våra känslor kommer du inte åt (för att jag såg allt utefrån)



Skönt att du har den hemlängtan till tryggheten och kontroll på näroch hur du ska hem. Vet att du tttar på klockan väldigt ofta den sista timmen innan du ska åka hem:)) De måste ha varit fruktansvärt jobbigt för dig den gången Tjombi och Emelie var med också och ni inte visste riktigt hur ni skulle ta er hem:/ fast de löste ju sig till slut på ett bra sätt tack och lov:)



Det blir/är ingen sommar utan bankens uteservering,och för dig någon/några festivaler:)

2009-03-14 @ 16:40:49
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Okej ja som sagt så är jag inte medveten om själv att jag ändrade attityd men något måste de nog ha varit:/



Det beror på vad de handlar om för känslor, jag kan absolut inte ALLTID stänga av känslorna, då skulle tex inte det som hände för några veckor sedan aldrig hänt.



Ja den där tickande saken förbannar jag också när vi är ute tillsammans, den går alltid för fort då:(



Ja , klart jag minns de:) Det var ju även förmig en panikkänsla men absolut inte så stark som du måste ha kännt



Jasså utgång idag också, banken då eller?



Tack, Hoppas du får en trevlig kväll också.

2009-03-14 @ 17:06:13
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Katharina

Hej

Första gången hos dig...

Återvänder gärna.

/K

2009-03-15 @ 10:16:25
URL: http://mertidpengarfrihet.myblogg.se

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0