Beyond beauty


Just ja. Inatt drömde jag att jag tog världens vackraste foton. Solnedgånen färgade först himlen cerise, och sedan förvandlades världen till ett slags godisland för en stund. De fotona hade jag velat ha på riktigt. Willy Wonkas chokladfabrik kan liksom slänga sig i väggen. Alice underland också. Det här var beyond beauty.

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt :)

2009-03-17 @ 10:40:00
Postat av: Johan Wahlberg

Himmlen kan vara magiskt vacker och förtrollande, speciellt närsolen säger godmorgon och godnatt.



Nu är dock inte kylskåpet tomt längre:)



Jag mäter inte längre heller men är smärtsamt medveten om att den sällan är under 39,5 när jag känner av febern ordentligt. Här var tyvärr inte så varmt som jag hoppades på, de blåser väl mycket idag för att man ska kunna njuta. Men imellan vindbyarna är det riktigt skönt. Febern gjorde sig påmind genom att jag ena stunden frös otroligt mycket till nästa sekund då jag svettades inom loppet av en timma:/ Men jag ska inte gnälla allt för mycket, jag orkade ju trots allt ut och handla och ska ta mig in till stan och köpa Alvedon och kanske jag tar vägen förbi systemet senare idag;)



Att du har det bra glädjer mig alltid liksom jag också delar dina mindre bra stunder i livet. Nej jag vet att du inte kan uttala dig om hurvida spikmattan kan vara bra för mig med tanke på mitt bråck men det är enligt mig värt att testa om inte annat bara för att säga att man varit fakir för en stund:)Kan jag dessutom få gratis endorfiner på köpet så varför inte:)

2009-03-17 @ 11:54:39
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja fakirer har ju spikmatta som sovplats:)



Det var sannerligen inte årets smartaste uttalande nej och varken första eller sista gången han bevisar vem som står för det smarta i familjen;)



Det var minsann nordliga vindar idag vill jag lova usch och fy vad det trängde igenom min jacka och du vet ju hur bra den är annars:))



Jag får ta på mig ordentligt senare idag och se vart vindarna för mig, förhoppningvis åker jag på en blåsning åt rätt håll:D

2009-03-17 @ 12:20:33
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0