Att jag lever på natten gör min hy inflammerad


"Midnatt sätt i gång, sen tar jag all berusning

Behöver inget bot
Behöver ingenting
Behöver inget utom ett fall och en lösning"

- Bob hund

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

jag gjorde upp en eld...



Nej då, bara för att jag inte nämndes i bloggen så tror jag inte du glömde att du träffade mig. Sådana viktiga saker/händelser glömmer man inte:D (sa han lite självgod)



Tack för i lördags, det var som vanligt väldigt trevligt att träffa dig, pricken över I:et som man säger som gjorde lördagen till en mycket trevlig dag:)

2009-03-30 @ 21:06:45
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja precis och skulle det kännas så, så skulle jag ta det med dig direkt via facebookmailen. Men det är nog ingen risk för du ser mig (och alla andra av dina vänner) väldigt tydligt och uppmärksammar oss. Jag försöker ge av den "varan" tillbaka och verkligen SE(du vet exakt vad jag menar;)) dig också, men det har vi ju konstaterat att vi är bra på, att se varandra:)



Jag är överlycklig för min lägenhet och det kommer ju bli flytt väldigt snart,om ca en månad bara:) och då får du en balkong till att sitta på och röka, dricka en öl eller sju i sommar och snacka lite skit om/när du vill, orkar och kan:)

2009-03-30 @ 21:18:45
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Så det är du som är Direktör i minnesluckan AB alltså?;P



Det var ju trevligt att höra. Blir dessutom en inflyttningsfest(antar jag) med en efterföljande utgång på Banken(självklart) som du är mycket välkommen till.



Fast å andra sidan får du nog vänta några år om du nu ska "lära känna mig" genom hur jag har det hemma för jag har väldigt lite möbler och andra saker kvar tyvärr;) Så det kommer att bli ett ekande hem(men hey det kanske är bra om det blir singstar)

2009-03-30 @ 21:37:24
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja man får faktiskt passa sig när man får minnesluckor. Nu ska jag inte moralisera dock för att jag är ju lite extra känslig vad gäller det här med alkoholintag pga min mamma.



Jag har aldrig levt i någon "lyx" och jag vet att det inte handlar om det heller men jag har aldrig känt mig "värd" att ha fina saker och "pynta" hemmet men jag ska försöka att "skämma bort mig" lite nu när jag flyttar. Du och jag får ta en liten runda nån dag och se på saker till mitt hem. Alltid bra med ett smakråd och jag tror du är ett bra smakråd:) Jag känner absolut till behovspyramiden/trappan och kanske att materiella ting har större inverkan även på mig än jag vill erkänna. Tåls att testa iaf, så då får vi boka in en shoppingdag också. Jisses, du får sätta ditt övriga liv på paus om vi ska hinna med allt:D



Det tycker jag också att det är lite udda att vi ännu inte varit på förfest ihop men vi har ju å andra sidan inte så väldigt många gemensamma vänner:/ (än får jag tillägga)

2009-03-30 @ 22:09:27
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0