You better do what you can


Som man nog förstått, lyssnar jag en hel del på Michael Jackson just nu. Videon till Smooth criminal är helt fantastisk och hans röst är i allmänhet massage för öronen. Så när jag nyss skulle iväg en runda, undrade jag hur jag skulle klara mig utan hans musik. Det är så fint när man är sådär nyförälskad i en viss musik att man blir beroende. Så satte jag igång radion i bilen och vad spelades? Hans Billie Jean. Då blev jag glad.

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Svartsjuka kan verkligen förstöra väldigt mycket och är ju i grund och botten en fråga om sin egna självkänsla.



Att kunna slappna av så mycket att man lever i nuet är verkligen svårt att göra MEN vad skönt det är när man har den känslan. Att inget annat än det man gör här och nu spelar någon roll.



ALLA borde verkligen lyssna på sin kropp bättre än vad man gör och speciellt du (med tanke på IBS) och ditt allmänna välbefinnandet också såklart.



Är det i Öltältet på Stora torg som man hittar dig/er?



Själv vet jag inte vilka dagar jag kommer att vara inne. Blir väl förvisso att man tar en runda vid stora torg iaf för att bara kolla läget. Imorgon tror jag dock inte heller jag kommer att vara inne för jag ska se på fotboll på kvällen och sedan får jag helt enkelt se vad jag känner för. Fast Gratis inträde (som det var igår på banken) gör ju att myrorna i min kropp blir ganska aktiva:P



Jag gjorde det helt klart för respekt för mig själv, lyssnade på mig själv. Kände att värmen tidigare på dagen hade sänkt min energi väldigt mycket och visst hade jag utan tvekan kunnat ta mig runt de 5Km jag tänkte detta året(nästa år blir det 10Km) men jag är ju lite tävlingsmänniska (gentemot mig själv) så jag ville ju ta mig runt på en (enligt mig) bra tid också:)

2009-07-07 @ 16:27:21
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Du har så rätt så, det handlar om hur man hanterar sina känslor. Som du sa om att det beror väldigt mycket på tidigare erfarenheter, då är det svårt att låta bli att känna det man gör, men man kan göra något av beteendet/agerandet som man får utav känslan.



Många som inte tänker på/förstår sig på att njuta av tex vågornas brus utan upptar sina tankar med annat. Just vågornas brus kan vara väldigt rogivande:)



Jag vågar ju inte svara på om det är gratis inträde på banken ikväll men det var det igår iaf:)



Att lyssna på sin kropp och magkänsla är riktigt trevligt:)

2009-07-07 @ 17:29:18
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0