Kast med litet tefat


Alldeles nyss råkade jag göra något som jag alltid velat göra med avsikt - kasta frisbee med porslin.
Det var så oväntat att jag fick en skrattattack.
Jag säger då det - det är verkligen underhållande att vara klantig ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

de låter hur skoj sm helst=)

alltid skönt att höra kraset hehe=)

2009-07-30 @ 23:04:32
URL: http://almostunreal.webblogg.se/
Postat av: ida

ååh... det har jag alltid velat göra, men tyvärr har jag inte råkar göra det ännu.



jag skrattade till när jag läste "och vi har inte ens gjort något ansträngande" haha, förstod att det var en oskyldig sak men det passade in så bra och jag fnissade till :P



du får alltid tro det värsta, men du ska inte anta att det blir så. låter det konstigt? man får vara beredd, men det ska inte ta över en. tror jag iaf. men du låter glad, och jag hoppas att det bara blir bättre och bättre. och att du får din sömn snart.



sitter här på jobbet och har telefonen nu på eftermiddagen, och jag hoppas att ingen ringer. jäkla telefon-nervositet. rädslan har nog lättat, i.o.m att jag måste ringa mycket här på jobbet, och då är det bara jobbiga samtal, men den har blivit en stor nervositet.



ska lyssna på samma nätter vänta alla, för jag får den inte i mitt huvud...

hade också behövt ligga på spikmattan, är så jäkla stel i nacke och axlar nu. sitta framför datorer nästan hela dagen och sen har jag inte tränat på lääänge. är spänd i käkarna varenda dag.

låg i badet igår, sååå skönt. låg en timme faktiskt, och jag brukar lätt bli rastlös, jag är en duschmänniska. men jag låg där med musik och ljus och mös.

och idag blir det middag och utgång. jag hoppas att jag får energi tills dess bara.



här hemma är det annars turbulent. niklas är styrd av flickvännen och mamma och lasse bråkar. så jag har inte pratat med niklas på en vecka och mamma har sovit hos johanna sen söndags.

och det kanske är allt det som gjort att jag stängt av huvudet. direkt jag börjar tänka på det så blir jag ledsen, men för det mesta så finns det inte i mitt huvud och jag mår bra. kanske trycker jag undan eller så är det så att jag faktiskt lärt mig att inte analysera Allt. inse att vissa saker/människor kan man inte ändra, man kan bara visa sin ståndpunkt.

isch. jäkla stela käkar.

2009-07-31 @ 08:48:05
Postat av: ida

blev ett snabbt avslut, ringde här på jobbet. stress och press.

iaf, vad händer för dig ikväll/ihelg?

2009-07-31 @ 10:59:45

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0