Den 25:e smäller det!


Det är längesen jag kände glädje den 25:e - dagen då pengarna rullar in. Igår använde jag månadens sista pengar till att betala räkningar - vilket skulle innebära enbart inkomster denna dag. Detta faktum kittlade lite i mungiporna. Det är sällan jag har ork till en shoppingrunda på stan, men idag har jag gjort ett ryck.


Bland annat har jag köpt in något ganska livsnödvändigt om man är både förvirrad och glömsk - en kalender för 2009. Kan ju vara på tiden...

Vidare fick ännu en hatt följa med mig hem idag. Nu har jag tre, men denna är definitivt vackrast av dem alla. Det känns dock en aning fel att kalendern var dyrare än hatten. Galenskap. Detta är långt ifrån alla mina fynd, men detta är faktiskt ingen modeblogg ;)

Ikväll ska jag vara social för första gången en vardag sedan... ja, det är längesen jag hade så mycket ork. Så det ska bli fint. Malin gör alltid världen lite vackrare. Det ska bli fint som snus, som vi brukar säga ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hehe nej nu menade jag ju inte att sticka till malmö för att bowla, rejält onädigt då man kan göra det här. jag tycker inte så mycket om att gå ut mer för att allt känns inte lika glatt som det var innan. Känns som att alla var mycket gladare förr, men vet inte. Det e kanske jag som känner fel.

2009-02-25 @ 16:56:54
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: Emelie

jo jo men det vet jag. Denna månaden (alltså mars som kommer) har jag inte råd med ett skit. Så jag kan inte göra så mycket då. men jo visst är det så, sommaren är alltid roligast. Jo Lördag var helt ok men man kände ändå att stämningen inte var på topp. men visst hade jag längtat som tusan till den lördagen, därför jag hade planerat frillan o allt hehe. Men det känns som att nåt saknas.

2009-02-25 @ 17:16:52
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nej jag skrev att jag hade kul men stämninen inte var så bra. Men det kan ju vara så att jag kände så i med att jag höll på att bli sjuk, har lunginflamation nu och går på pencilin. Mitt huvud känns proppfyllt med nåt skummt som gör att jag känner mig tjock i huvudet och helt yr. Sen är det rätt mycket banken, jag gillar banken men skulle vilja variera lite :), så jag vet inte om jag går nån annan stanns nästa gång. Men iallfall, denna helgen blir det att kura ihopa sig o soffan och försöka bli frisk :).

2009-02-25 @ 17:41:43
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: Emelie

o sen skrev du till mig att jag inte ville betala inträde innan. det e ju klart att jag inte ville det innan då man gick ut varje helg och då hade man inte pengar till det. men nu går jag inte ut varje helg, kanske varannan eller var tredje och då sparar med ju en del

2009-02-25 @ 17:50:08
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: Emelie

jag diggar verkligen din nya hatt=) tror jag såg dig promenera i stan innan...

allt bra denna onsdag?

2009-02-25 @ 18:01:27
URL: http://almostunreal.webblogg.se/
Postat av: ida

åh, jag har också kikat på den där kalendern, jättefin! :D och hatten också!



idag var det dans, slalom och praktik. heelt bra dag. det kändes så bra, att man bara kan ta skidorna, kasta in dem i bilen och fara iväg och åka en timma eller så. för att sedan kasta in dem i bilen, åka hem och byta kläder/duscha och sen fara till jobb/praktik. tänkte där jag satt i bilen, vi har så jäkla tur vi som bor här, som har den möjligheten. sen har vi otur på flera andra sätt. men kom faktiskt på, att det är rätt unikt att kunna göra så. kasta in skidorna i bilen och fara och jobba. underbart :)



hoppas att du har haft en bra dag. själv ska jag sitta uppe och dricka te och vänta på andreas, som kommer om kanske en timme.

ooh, så härligt med pengar! imorgon får jag lön dessutom. LOVELY!

jäkligt bara att jag måste spara, eftersom det bara är ett fjuttigt lån i maj och ingen lön i juni... det är skittrist, när man jobbat extra men måste ha det för räkningar. bläpp.



iaf, hoppas att din kväll blir bra.

du är fin.

2009-02-25 @ 22:10:14
Postat av: Emelie

jag tycker att det känns jobbigt för jag vill inte att han ska vara det.



Men jag tror med att det e vädret som gör det. Och nu snöar det hela tiden när man precis hade fått lite vårkännslor i 5 min hehe. men nu är det väl borta igen? Jag har ingen aning för jag e inte utomhus för att vi e super sjuka. men ja det blir nog roligare sen. allting löser sig med micro lax :P

2009-02-26 @ 02:14:10
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: gabbi

tjingeling. vilken cool hatt du har skaffat dig! tycker det är dödens häftigt, för dem som passar i det. Minna när jag var yngre fick min bror en sådan och vi slogs om vem som skulle ha den :) han vann dock alltid.. Har du varit på ngn föreläsning än? har inte sett dig på länge, den som sven-erik hade idag var ingen höjdare, till och men jag slumrade till ett tag och det tillhör inte vanligheterna, dessutom kände jag att jag inte greppade allt så jag gick hem. Har du/ni börjat med c-uppsatsen? folk har tydligen gjort det så jag känner riktigt panik nu.. puuh så mkt att göra och så lite tid. Imorgon ska jag ha egentid till mig, klippa mig och sånt nyttigt som gör att man blir lite gladare :) kanske utgång på lör med eftersom det har varit löning! hoppas allt e bra med dig

2009-02-26 @ 13:50:36
Postat av: gabbi

ja helt hopplösa är telenor, som tur var så har jag en annan telefon men det är lik förbaskat surt för man hade ju haft nytta av den gamla ändå.



ja jag är minsann med nervös inför den här tentan, han sa senast idag att det kunde bli mycket öppna frågor på en tenta som den här. Du har ju läst kursen innan, minns att du sa att den föreläsaren var väldigt duktig, så jag tänkte fråga om du har anteckningar som du kanske hade velat dela med dig? Med tanke på att allt är annat än sven-eriks föreläsningar är nog lättare att förstå. :)



Ja Emina och Jenny har redan valt ämne och börjat leta litteratur och artiklar mm. Jag har knappt valt ämne. Satt o spånade lite på frågeställningar idag på föreläsningen, men det är svårt när man inte har någon att diskutera med.



Du menar på banken antar jag? 18 är i princip kört om det inte mot förmodan skulle vara så att du känner en vakt eller kan få in er på listan. Jag har en kompis som är 19, hon har aldrig kommit in, jo en gång på falskleg när jag tvingade henne. Förra onsdagen hade de bytt vakt där ute, en som jag aldrig sett innan, jag höll minsann inte på att komma in! jag skojar inte, jag som är stammis liksom, men med lite flirt och förklaringen till varför jag inte är så lik på fotot gick det. Fast bara för att jag aldrig har fått in ngn 18-åring betyder ju inte det att du inte fixar det ;) jag har dock aldrig varit med om det ever. På ett sett bra, för i onsdags kände jag mig helt lost bland alla 18-åringar som var på baknen. :)

2009-02-26 @ 16:35:54
URL: http://bloodandtreasure.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej ja det hade varit jätte snällt.



Ja grand är inga problem, där är mestadels 18-åringar på fredagar, anledningen till att jag allt mer sällan går dit. Så det behöver du inte oroa dig för :)

2009-02-26 @ 18:40:54

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0