Like a simple question looking for an answer

1. Stänger du av mobilen när du sover? Nej. Fast jag borde kanske, så jag slipper bli väckt emellanåt. Jag har nämligen väldigt svårt för att somna om, såvida det inte är en däckningstupplur mitt på dagen.
2. Vem såg dig senast naken? Jag själv.
3. Hur såg du ut på högstadiet? Jag hade ganska fula kläder. Från Ullared. Jag brydde mig inte så mycket om sånt. Så man kan säga att jag var ganska opopulär. Fast hellre det än att anpassa sig bara för att känna grupptillhörighet.
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Ska jag orka leva så länge till?
5. Hur var du på dagis? Jag var snäll. Och rädd för manlig personal. Det skulle man analyserat...
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Glad och lätt att ha att göra med. Dock gnällig när Cleanosol beställer monstermycket. As. Men i regel är jag munter ändå. Synd att alla inte är det.
7. Har du celluliter? Inte vad jag vet. Jag brukar inte leta... men jag tror verkligen inte det.
8. Biter du på naglarna? Har aldrig förstått det där riktigt. Nej.
9. Har du något handikapp? IBS. Jag tycker det är ett handikapp, för det hindrar mig i min vardag.
10. Är du rädd för att få hängbröst? Det behöver jag nog inte oroa mig jättemycket för.
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Jag tror inte. Men om vi ska leka lite med tanken och titta på hur världen ser ut och anta att någon skapade den - då måste det varit en man.
12. Svär du? Hell yeah! Alldeles för mycket.
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Jag brukar inte socialisera med sådana. Jag tittar på dem genom fönster istället. Men jag ogillar starkt när människor försöker pracka på en sina religiösa åsikter. Och sekter är skrämmande.
14. Hur homo är du på en skala 1-10? Kan det mätas på en skala? Vad spännande. Hmm. Jag önskar nästan att jag vore homosexuell, men tyvärr verkar jag inte vara ens lite bisexuell. Så en tvåa kanske. Möjligtvis trea.
15. Tror du på utomjordingar? Nej. Jag tror inte så mycket på saker och ting. Inte ens uttalade saker. Alla bara ljuger.
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Sushi skulle jag definitivt kunna tänka mig. Åh, vad gott!
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Det är en miss bara att bjuda mig på mat, haha.
18. Har du blivit arresterad? Nej. Jag har dock blivit utskälld för att lampan på min cykel inte fungerade.
19. Ljuger du? I regel inte. Men när situationen kräver en vit lögn, gör jag kanske. Jag är väldigt dålig på att ljuga. Jag kan inte ens bluffa i kortspel, so I don't bother trying.
20. Har du kysst en polis? Nej. Slipper man fortkörningsböter då, månne?
21. Är du rädd för Securitasvakter? Bör jag frukta dessa? I nuläget gör jag det icke. Jag är rädd för så mycket annat istället.
22. Har du någonting att dölja? Nej. Jag är väldigt öppen av mig. Ibland brutalt ärlig.
23. Vad har du på din nyckelknippa? Kedja, husnyckel, två nycklar jag inte minns vad de går till, och en kapsylöppnare i form av en rosa haj.
24. Är du/har du varit gift? Usch, nej.
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Min erfarenhet är den motsatta. Det är jag som stapplar hem ensam mitt i natten och ibland kom han och mötte mig. Jag har väldigt svårt att föreställa mig i ett förhållande så jag vet inte. Men jag antar att jag hade varit ute med honom.
26. Kan du laga cyklar? Nej, cyklar är inte mina vänner. De förstör mina kläder och mina tänder. Fast jag tycker rätt bra om dem ändå.
27. Kan du fixa med bilar? Det överlåter jag åt ÖV.
28. Brukar du köra om? Ja. Jag tycker inte om bromsklossar och allmän långsamhet i trafiken.
29. Kan du baka bröd? Det kan jag nog, men jag har aldrig provat.
30. Vet du hur man frostar av en frys? Ja. Därför blev jag förvånad när kylskåpet såg ut att genomgå en sådan process. Förvirrad. Tills jag insåg att det var som det hade gått sönder. Så numera har vi två kylskåp i köket. Klå det! Jag tycker dock inte om det långa avståndet mellan kylskåp och spis. Så ska det banne mig inte vara.
31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Gilmore Girls. Eller One Tree Hill och pola med Peyton. Jag skulle kunna säga OC också men det är för mycket dramatik och humörsvängningar för min smak. Fast ändå. Stå och skämta med Sandy Cohen hade varit suveränt!

Kommentarer

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0