I know what I want


Twilight
New moon
Eclipse

Nu har jag verkligen bara en kvar att läsa.

Breaking dawn

Jag tror att det faktum att dessa måste ta slut, kommer göra ondare än när jag läste ut PS I love you. Mycket ondare. Vad ska jag göra sen? Vissa verklighetsflykter är för vackra. Vissa slut är för vemodiga. Men ibland föreställer man sig bara det. När man väl nått dit, gör det inte så ont. Fast i detta fallet, kommer jag med stor säkerhet att vilja ha mer.

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Jag tycker om nötter:D



Nej usch den sög, jag förstår dig absolut, när jag får mina panikångestattacker med yrsel, illamående och svettningar(främst) så föredrar jag dem framför att ha ont. Att ha ont är bland det värsta som finns.



Jag tycker inte alls det är konstigt att du längtade till böckerna trots fint sällskap. Börjar ju förstå hur mycket böckernas värld(att fly verkligheten) betyder för dig. Det "beroendet" är ju endå ganska vänligt mot dig och får dig att må bra så de ska ingen ta ifrån dig, någonsin.



Nu fick du helt plötsligt massa olika möjligheter att tillbringa helgen på, det är ju bra så den inte blir tom, du måste ju fylla på med happyhormonerna så du orkar med vardagen. Hoppas du får en helt underbar helg.



Kom du gärna förbi efter jobbet när du vill så kan vi ta en liten promenad till/runt tivoliparken kanske, bara prata bort en liten stund:)

2009-02-12 @ 11:56:56
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Depression tar enormt lång tid at bli av med om den ens går att bli av med? Tror att det är som med en nykter alkoholist, man är alltid alkoholist men man kan hålla det i shack, men lätt att "trilla dit" igen.



Tycker absolut du ska gå till förfesten imorgon som sagt inte ofta man blir bjuden på de och som jag tänkte när jag blev bjuden, jag bara måste gå för att det händer så sällan. Så får du ta Lördagskvällen/dagen istället och krypa upp i soffan med din bok.



Så länge de sker innan jag "lämnar ner skylten"/flyttar så är jag mer än nöjd:P

2009-02-12 @ 12:30:48
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

Ja du, det enda jag kan säga är att livet är inte rättvist. Jag gör dock en annan tolkning av ätstörning. Jag tycker absolut att man kan bli frisk från en ätstörning och få en hälsosam relation till mat, dock kan inte en nykter alkoholist ta något i alkoholväg.



Då blir det en väldigt aktiv helg för dig med roliga saker att göra. Jag hade inte planerat att gå ut imorgon utan på lördag och som du så riktigt sa så är det inte så lätt att ändra sina planer. MEEEN å andra sidan om du tittar förbi på banken imorgon och inte på lördag så måste jag ju faktiskt dit också för det är löjligt längesedan jag fick en genuin äkta kram från någon jag tycker väldigt mycket om.



Njea nej jag har inte flytt staden men jag söker lägenhet som en liten iller. Kartongerna har stått där alltid med saker som jag trodde jag skulle plocka upp när jag flyttade hit(efter det att mamma och min bror hade åkt hem igen) men inte behövde och sedan har dem bara blivit stående. Inte fått för mig att be om hjälp att få dem nedburna till förrådet. Ja du vet ju hur det är med att be om hjälp. Är inte ivägen för jag använder inte soffan endå, flyttar jag över från rullstolen så blir det till sängen.

2009-02-12 @ 13:06:12
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0