Change of attitude


Här är hur mycket snö som helst. Så den uppenbara frågan är; varför är jag inte exalterad? För ganska exakt ett år sedan blev jag så glad att jag sprang ut med Sesam när mörkret lagt sig och hjulade i snön. Det var helt underbart, om man bortser från förkylningen jag belönades med.

Nu öppnar jag ytterdörren och tittar på den fina slöja som täcker marken men är inte ens lite frestad att springa runt och göra snöänglar. Jag njuter dock av att klimatet tvingar mig att använda mina (mammas) lurviga snöstövlar, som Lennart på jobbet så fint liknade vid ihjälslagna lemmlar. Hans humor har jag onekligen saknat under min praktik.


Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Ja hon är jättestark som hittade styrkan att ta sig tillbaka innan det var HELT kört. Jag hade tänkt att träffa henne under denna månaden men har inte fått tag på henne ännu. Det var evigheter sedan jag träffade henne. Tror inte jag träffat henne sedan annadag jul 07, ja 07. Det är ju förvisso bra att han ändrat sig och tycker om katten nu men att göra det till en konflikt ärju bara barnsligt, katten är din punkt slut.



Nu måste jag fråga så jag hänger med. Ditt ex som har detta extrema kontrollbehov har du alltså kontakt med fortfarande? och han har ditt mobilnummer? och denna person är Robin?



Han får ju inga omständigheter styra ditt liv fortfarande...Nu blev jag väldigt ledsen om detta stämmer.



Jag fick ge bort mina hundar för att flytta hit till korridoren där man inte får ha djur. De gick inte att göra på något annat vis. Mia som var den som först ville ha hundarna ljög till och med ihop en historia så att hon skulle "slippa" ta över hundarna igen. Ditt hjärta är stort absolut och du tar till dig person lätt utan att släppa dem ända in, om man inte är katt då;)



Jo tack det vet jag att det inte är lätt att gå från dörrmatta till att stå upp för sig själv. Den resan har jag varit på i snart 3 år och visst har jag kommit en bit men så krävs det bara ett litet ord för att jag ska ta två steg bakåt den dagen. Vad som är skillnad nu från då är att jag vet att jag nästa dag kommer att ta två steg framåt så en "dålig dag" har jag lättare att tackla idag(beroende på vad de handlar om) Vissa saker är jag extremt känslig för. DU är viktigast i ditt liv absolut och du ska stå upp för dig själv. Ingen ska kunna lägga skuld på dig som du inte behöver bära. Något jag lärt mig den senaste tiden(året) är att på sikt så blir man mer uppskattad av andra för att man står upp för sig själv och visar integritet.



Jag tycker det låter som en god ide att ringa sjukvårdsupplysningen om du nu inte hittar svar på nätet.



Ja vi ska ju hjälpa varandra och stötta varandra, vi är ju varandras bodyguards och från de jobbet kan man inte inte bara sluta sådär. Inte utan att prata med mig först:P

2009-02-12 @ 19:23:13
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Johan Wahlberg

ja nu är jag förvirrad, pratar med dig här och på facebook, en på msn och ytterligare en via sms. Det är iaf EN för mycket. Men nu hänger jag med, tackar:)



Jag har ingen rätt att "lägga mig i" dina relationer till andra men jag kan inte låta bli att stanna upp vid en sak du skrev : Och även om jag får honom att må bra och bekräfta honom..." Varför i hela helvete ger du honom lillfingret? okej nej förlåt jag ska inte lägga mig i..men du vvet att jag blir så rosenrasande på dessa person som du har beskrivit honom som. ANDAS............Det är ju inte så noga vem som gör mest skada mot dig. Båda gör skada och det är illa nog. Nej jag blir bara så arg och ledsen så nu går jag vidare till mina hundar.



Jag lämnade dem ifrån mig i början av augusti -06 bara någon vecka tror jag det var innan jag flyttade hit. Dem är hos en familj i Trelleborg som hade en Tik av samma ras (jag har två hannar) Rasen är ju lite ovanlig och vädligt speciell så jag är verkligen jätteglad att jag hittade en familj som hade en av samma ras innan. Ja du jag grät i två dagar näst intill konstant. En sak jag minns så otroligt starkt är när dem skulle hoppa in i deras bil. Dem har inga som helst problem att hoppa in i bilen och vet att dem ska inte hoppa upp i min famn utan rakt upp i deras burar i bagagen. Men denna sista gång så hoppade min äldsta hund upp i knät på mig istället och sedan ner på marken igen innan han hoppade upp i bilen. Jag är helt övertygad om att han visste vad som var på väg att hända. Det som är bra är att jag vet att dem har det bra iaf i en mycket bra familj, men visst smärtade det att lämna bort ett sällskap som man haft i 5 år. Okej jag tycker ju inte de slår att ligga sked men när vi skulle lägga oss och hundarna kom och la sig vid våra knäväck UNDER täcket) Den äldsta hos mig och den andra hos Mia. Aldrig tvärtom. Du har väl sett korten på facebook på de få kort jag har kvar på mina hundar(och blunda för hur fruktansvärd jag ser ut):/



Jag tror jag sagt det innan men jag säger det nu/igen. Jag vet att du skulle vara lätt att utnuttja för att du är så enormt snäll, empatisk och sympatisk så desto större anledning att visa hru mycket du är värd och hur mycket respekt då SKA ha.



Japp, du och jag Alfred som Emil sa;)



2009-02-12 @ 20:09:17
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ja jag har heller inga kläder. Och med de kläderna som jag har e det lite svårt att mixa o hitta på nåt kul Så det får väl bli HM här med då :). Var på hm denna veckan och då fick jag en kupong med 20% rabatt på en valfri vara tom. fredag så får väl gå inom där imorgon :). Men jag vill ha en svart klänning med nåt rosa på och det finns inte där :S.

Det är skönt att inte gå ut så ofta får då längtar man mer tills den gången man vill/kan gå ut. Och då känns det som att man har roligare. Därför jag planerar in hemma kvällar nu. Och jag funderar på att köpa en Turkisk peppar flaska så slipper man dricka en massa öl :). Eller så blir det att fira med champang för att Emelie är tillbaka (jag alltzå) hähä

2009-02-12 @ 20:37:03
URL: http://playbunnh.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0