All I want for Christmas is you


Igår klädde vi granen:






Sesam tycker om att tugga på glitter, den knäppbollen :)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Julen är verkligen mysig, trots att det är svin kallt så är den underbart. Och om 3 dagar är det julafton. Me lööve ! Jag hoppas du får en underbar jul och ett gott nytt år vännen.



Kram



2009-12-21 @ 19:58:45
URL: http://lizardqueen.blogg.se/
Postat av: ida

hihi :)

jag fick ditt paket idag :) och jag skickade ditt idag, hoppas hoppas att det hinner fram. du får vara försiktig, för den är skör. och du får tyvärr inte öppna kuvertet före jul, för jag slog inte in julklappen så ordentligt :) sen måste jag även säga förlåt för en sak: du får inget handskrivet brev i år :( jag har inte haft lust att skriva, och jag måste ha känslan när jag skriver för hand. så tyvärr, det blir nog inte så personligt iår.. men.. jag kanske får ha en sådan jul? :)

jag saknar dig hursomhelst.

får se om jag kan ta kompledigt imorgon, så jag slutar redan 14.00. Då drar jag och Andreas till Kiruna och kollar lite julklappar. Sådär en snabbis :) Har inte klar min julklapp till pappa ännu. Och det hemska var att jag för någon dag sedan drömde att han hade dött! Och jag tänkte: då fick jag inte ge honom någon julklapp iår...

Hemskheter!



Hoppas att du har det fint. Min kropp mår riktigt riktigt risigt idag. Axlar, nacke, käkar, huvud, arm, mage... allt värker och jag har ingen ork över huvud taget. Var och dansade, men så trist när man har inspiration men kroppen inte orkar.



Nåväl, nu tv och mys. Och kanske lite chokladpudding ;)



kram

2009-12-21 @ 21:27:49

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0