Förhållningssätt till andra människor


Jag har redan läst ut boken. Det tog lite mer än en timme.

Den innehöll nämligen sådant jag redan visste, så den satte inte fart på mitt inre så mycket som jag hade väntat mig. Men oj, så nyttigt det är att repetera all den kunskap då och då! Och ibland är det svårt att omsätta kunskap till beteende. Även om man vet saker, är det ibland svårt att agera därefter.

Det är helt enkelt en bok som alla borde läsa. Som alla borde kunna dra nytta av.

Kommentarer
Postat av: ida

det är det som är skönt med boken, den tar upp sådant somman redan vet (man känner sig väldigt smart och duktig då) men den tar fram det på ett sådant bra sätt att man inte glömmer det. jag har min favorit mening inpräntad "varje val du gör är en värdering av dig själv". och fast jag vet vet det så har han tryckt in det på ett annat sätt. men honom är det så att: han tar fram det vi redan vet, men han får oss att inse att vi redan vet det. alltså: han MOSAR in det på en väldigt pedagogiskt sätt.

and i like it!

för han får en att Vilja jobba med dem sakerna som man är "dålig" på. han fick mig att känna som att jag inte alls var det minsta fel, jag kan tänka fel ibland men Jag är inte fel. och hey: vem vill inte börja jobba mer med sig själv då?!

jag gillar honom. just för att han är enkel. och att han faktiskt skriver då och då: jag säger inte att detta är lätt.

för hade han inte satt in de små meningarna så hade jag tyckt att han var mycket mycket Mycket mer positiv än jag klara av.

hoppas att du också har en bra dag.

kram

2008-09-19 @ 09:55:11

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0