Energi


"Negativ energi håller oss små och osunda; den alienerar oss från våra bästa jag. Vi kan själv alstra den med självförakt, rädsla, vrede eller skam - en känslomässig terrorism vi utsätter oss själva för utan att inse vad det kostar".

Kommentarer
Postat av: ida

jag vet bara inte om jag själv ger/känner mer. det känns som att allt står still. vet inte om han upplever det så, för han verkar glad och kramig. men jag vet inte vart vi är på väg, står och stampar och det sliter i mig. vet dock att hösten brer på mycket av mina känslor, jag kan aldrig riktigt lita på det jag känner under hösten. men just nu vill jag bara iväg, med vänner. jag hade velat kyssa en främling på munnen, bara för sakens skull. sådär levande. jag vet inte. jag ser mig vandra omkring i paris, tillbringa en månad i paris och bara komma tillbaka till mig själv. göra något nytt, något oväntat, något radikalt.

fasen att jag inte har någon att lämna hunden till (alla i min familj blir bara sur om jag frågar dem, heja familjekärlek...) för jag hade kommit redan nästa helg. jag hade tagit första bästa tåg ner. jag behöver din luft.

hoppas du har det bra, och att det löste sig litegrann. och framför allt att det håller i sig!! förväntar mig att internet kommer nu i veckan, så då kan vi ha en pratstund.

ha en bra dag vackra.

2010-10-05 @ 10:49:50

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0