Le chat


Det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar

Varför jag numera hatar Bredbandsbolaget:
  1. På sin inloggningssida på själva hemsidan kan man på fullaste allvar inte se specifika abonnemangsuppgifter - dvs hur lång bindningstid man har (har chattat med kundtjänst och fått bekräftat att så är fallet - idioti).
  2. Bindningstiden på själva kontraktet står tryckt i kraftigt förminskad text och i kursiv så att man ofantligt lätt missar det då man tror att det är en text om allmänna villkor. Man får med andra ord lusläsa kontrakten fem gånger om innan man inser att hey - där stod det ju.
  3. För att säga upp sitt abonnemang, måste man ringa till kundtjänst, det är tydligen inte tillräckligt att man chattar med samma kundtjänst, som är tillgänglig på en gång.
  4. Det verkar vara stört omöjligt att säga upp sitt abonnemang. När jag knappat in personnummer och tryckt in att mitt ärende gäller att avsluta tjänsten, får jag höra att det är minst 20 minuters väntetid. Antingen har de absurt många missnöjda kunder, eller också är detta bara ett sätt att hindra att man säger upp skiten. Har nu suttit i telefonkö i 40 minuter. Om jag överhuvudtaget kommer fram, är det fanimej bäst för dem att de inte har mage att fråga mig varför jag vill säga upp mitt abonnemang.
Och ja. Min kärlek till Bredbandsbolgaet har heller inte växt av det faktum att jag blivit telefontrakasserad av dem nästan dagligen i ett halvårs tid nu. Kanske hämnas de nu för att jag vid alla tillfällen har vägrat att svara.

Gårdagens dos av förödmjukelse

Ska handla energidryck. Möts av:

"- Har du leg?"


(Rätta mig om jag har fel men jag är tämligen övertygad om att åldergränsen ligger på 15)

Ska senare, i annan butik, handla tobak. Samma visa:

"- Är du 18?

- Eh... jag är 27, snart"



Man känner sig omyndigförklarad varenda gång.

Med solen kommer livsgnistan

Gårdagen:
Ljuva, söta jordgubbar doppade i vaniljglass och sedan uteserveringshäng i kvällssolen över några glas rosé.
Idag är jag beredskapsledig och vaknar upp med världens finaste katt bredvid mig.
För övrigt har jag äntligen bokat en läkartid.

Je t'aime


Bästa komplimangen på länge:

"Vad vuxen du ser ut!"

Shake it out


"I am done with my graceless heart
So tonight I'm gonna cut it out and then restart
'Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn"

Mot uteserveringarna!


Det vackra fyller våra hjärtan tills de spricker


Nu passar det (inte)

Jag har tidigare nämnt att vår nya fastighetsskötare har ett märkligt sätt att åtgärda fel på. Lösningen på den omedgörlige dörren till soprummet var ju helt enkelt att bara ta bort den.

Idag är dock ordningen återställd, det finns numera en dörr till soprummet igen. Jag blev bara väldigt besviken eftersom jag just kommit på en briljant idé - det hade ju varit så ohyggligt roligt att dumma sig och felanmäla det faktum att dörren försvunnit! Så jävla roligt!

Ljuva vår

Äntligen kan man sitta på en solig balkong och läsa iklädd endast linne och shorts & äntligen är inlinessäsongen inledd!

RSS 2.0