Livet, när det är som bäst

 

Håkan Hellström på Ullevi 2017-07-29

 
 
Jag drar med mig familjen till Ullevi för att de ska få uppleva Håkan Hellström på riktigt. Dagen är konstant ösregn som slutligen upphör för att senare övergå till konfettiregn. Det finns så många citat att älska och skriksjunga med i, men det är en särskild sorts gåshud som drar över mig när han sjunger "Gårdakvarnar och skit". Det är också något underbart magiskt som händer på hela arenan när första tonerna till "Din tid kommer" hörs. Kvällen avslutas med fyrverkerier, "& jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar & du har så mjuka läppar", "jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än" "om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt". Och idag tror jag bestämt att jag hör en rullande åska utanför fönstret. 
 
 

Friday

 
 

Semestertorsdag

 
 
 
 

Räkfrossa

Jag äter ute mer än vad jag någonsin har gjort i hela mitt liv. 

My summer sunshine

Idag är det fyra år sedan denna gulleplutt entrade min lägenhet spinnande, som om hon aldrig bott någon annanstans, och fick mitt hjärta att expandera.

Your love was handmade for someone like me

 
En pubrunda som innebär högljudda skratt, att jag springer på delar av mitt gamla fotbollsgäng, träffar på före detta kollegor som vill att jag söker till hens kommun i stället för den jag redan gjort & sittdans till skön musik. 
 
 
 

Räkfrossa

 
 
 

Ordningen är återställd

 

Watermelon

Att dricka en blandning av vattenmelon, is och mynta när det är trettio grader varmt på balkongen är mycket trevligt. 

Kivik

 
 

Socionomer

Just nu: jag äter vad jag vill och är social så gott som dagligen.
I övrigt missöden med ekologi och kemi som gör mig blond för första gången på tio år. 

Öltält, Kristianstad rockfest & allmän semesterkänsla

 
 

Make every day count

 
Jag har så fina människor i mitt liv. Och jag inser mer och mer att mitt huvudsakliga umgänge ligger på ett åldersspann på mellan ca 40-60. Det känns som att min själ är mycket äldre än vad min kropp är. Kanske är det därför känslan av förnedring är så stark när jag konstant får visa leg på Systembolaget. 

Räkfrossa

 

Living life

 

Bananpannkaka

 

Äntligen Bånken

 
 

Semesterfirande

 
 
 

Happiness only real when shared

 
Just nu är jag väldigt tacksam över hur många fina människor jag har i mitt liv ändå.              

Skål från en semesterfirare

 

Take the world

Jag tar min livsgnista tillbaka och jag lever, jag är inte bara vid liv. Till en början känner jag inte igen mig själv men så inser jag att det kanske är den här versionen som är den riktiga jag. En version som legat i dvala under lager av trötthet. Spontanitet får utrymme i mitt liv igen. Jag sover i snitt fem timmar per natt men det gör ingenting, för imorgon går jag på semester. 

After work

 
Jag after workar med kollegan som ger mig kramar på daglig basis och som kommer sakna mig allra mest.
 

Plommonstop

 
Lördagskvällen bjuder på pubrunda & många gapskratt med fina vänner. När kvällen övergått i natt och mina vänner åkt hem, är jag på ett dansgolv och sjunger med till Inte ens en kolvastång med nyvunna bekantskaper. 
 
 

Pride (in the name of love)

 
 

Vinyoga & spontanutgång

När fredagen kommer borde jag ta igen förlorad sömn men väljer spontanutgång. Jag stannar till i en rörelse och hör att det är för att de spelar Fuck forever. 

RSS 2.0