Och jag håller kvar känslan så länge jag bara kan

 
Jag går på after work med min arbetsgrupp och sedan skyndar jag hem till familjen och Allsångspremiären. För det är en tradition som räknas på riktigt. 
 
Just nu känner jag lycka och tacksamhet. Och jag konstaterar stilla att utmattningssyndrom är något av det bästa som har hänt mig. För det rubbade hela min existens och fick mig att på riktigt förstå vad som är viktigt i livet. 

Namaste

 
Ikväll har jag gått på ännu ett pass i yogastudion och jag är så tacksam över att den finns. Efter ett sådant pass behöver jag varken solglasögon eller hörlurar för att stänga ute världen, som tränger sig på med otrevliga energier. 

I got a light and it's burning still

 

Strandpromenad, strandpicknick & årets första dopp

 
 
 

Midsommarhelg

 
 

Hälsningar från en semesterfirare

 

Det går snabbt när murarna faller

 
I en omfamning kan jag känna hur hjärtat öppnar upp sig blad för blad, slår ut som en lotusblomma. 

Internationella yogadagen

Ikväll har jag gått långt utanför min comfort zone och gått och tränat bland andra människor. När en yogastudio öppnar i ens stad får en ju faktiskt bjuda till. 

Jag är förälskad i livet

Mina ögon drunknar i vallmofält och horisonter. Jag lyfter ansiktet mot solen och ler. Går på slackline i Tivoliparken med människor jag inte känner. Balkonghänger till midnatt mitt i veckan. Vadar runt i varmt havsvatten. Värmer kalla fötter i varm sand. Skrattar högt och okontrollerat. Får gåshud och lyckorus av The perks of being a wallflower. Stannar upp och drar in alla dofter. Kelar med djur. Skrattar inombords ofta. Och om några dagar har jag tre veckors semester framför mig. 

Skördar livets frukter

 
 

One-legged wheel

 
Vill tacka min kropp för att den idag, efter tre dagars yogauppehåll och pågående endometriossmärtor, bjöd på en perfekt headstand och detta:
 
 

Sweden Rock Festival 2016

 
Att vara inne på festivalområdet gav mersmak. Behov som inte tidigare funnits har nu skapats. Och på vägen hem kantas vägen av massor med gigantiska vallmofält som mina ögon försöker ta in och göra mentala fotografier utav. Egentligen vill jag bara stanna bilen och gå ut i fältet, drunkna i det. Och ta foton så klart, massor av foton.
 

Jag älskar dessa ljumma, ljusa sommarkvällar

 

RSS 2.0