Väntan börjar bli verklighet


Om en vecka får vi tillträde till vår lägenhet. Det bor så många visualiseringar i mitt huvud nu att jag nästan spricker av längtan. Jag längtar så efter att få sitta på golvet i ett inflyttningskaos med den jag älskar och äta och dricka gott. Att röka vår första cigarett på balkongen och bländas av den vackra innergården. Att få somna i hans armar den första natten där.

Kommentarer
Postat av: Morgan

Vad härligt! Jag ser fram emot att se er lägenhet :)

Tack för de fina kommentarerna! Fick en jättedålig lön den här månaden, långt under förväntan så jag måste skjuta upp tattoo-tiden en månad. Kanske du kan följa med då istället :) Julbord är alltid trevliga, gratis mat är ju alltid trevligt ;) Men ja precis som du säger, tanten har nog helt fastnat i sin tid, könsrollsfixerad som fan.

Jag har inga problem med att vara ensam, jag är fysiskt ensam ja. Men med vänner som du i mitt liv så KÄNNER jag mig aldrig ensam, och det tackar jag för. Ditt stöd och din vänskap :)

2010-11-25 @ 20:45:25
URL: http://infotio.blogg.se/
Postat av: Ida

Mmm, vilken underbar liten text : ) Jag vill också se bilder på lägenheten sen! Älskar att titta på folks hem.



sv; Haha, ja, minst två personer har sagt att det kan vara sömnbrist, och jag har ju många gånger på sistone skrivit om hur mycket sömn jag förlorat så det KAN ju vara så.... men det är ju inte lätt när man bara har tillfälle att prata med sin loved one på natten.... ^^

2010-11-25 @ 23:14:25
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0