Renoveringskrångel


I oktober, när vi var och valde golv, tapeter och färg, fick vi beskedet att renoveringen av väggar inte skulle göras förrän i januari.

Förra veckan fick vi veta att målarna tänkt börja redan i fredags, vilket hade krockat med golvläggarna (hade varit fint att bli informerad om saken). Då togs beslutet att de skulle renovera hos oss denna veckan. Därför har vi väntat med att hämta soffa och väntat med att inta vardagsrummet för att göra det så lätt för dem som möjligt.

Igår när vi kom hem och förväntade oss att ett rum skulle ha nya, fina väggar, såg vi att ingen hade varit där. Idag har vår fastighetsmäklarna jagat målarna som numera blånekar till att det funnits en överenskommelse om att renovera vår lägenhet denna veckan. Så det enda vi vet just nu är att det kommer vara klart senast 23 december, att de har fem dagar på sig att göra jobbet men att det kan ske precis när som helst mellan nu och då. Krångel, krångel och åter krångel.

Så idag invaderar vi banne mig vardagsrummet. Hämtar den efterlängtade soffan och får äntligen någonstans att sitta, och fixar med soffbord, tv, tv-bänk och cd/dvd-hylla. Så nu kan de kartonger som står i hallen och bara väntar packas upp. Och innan fredag ska spisen vara på plats också. Det känns skönt att det ändå rör på sig igen för minsta lilla stillastående är så otroligt frustrerande när man så gärna vill få allting på plats och lyckas få en någorlunda känsla av ett hem.

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack, det tycker jag också! : ) Kommer givetvis fortfarande fota massor med mobilen också, den har man ju redan med sig överallt... Men ser fram emot att lära känna min nya vän, hihi!



Åh vad trist med renoveringen! Inte kul att bara gå och vänta ju! Och dessutom att de inte står för vad de säger... är väl inte HELT ovanligt i den branschen dock. Hoppas ni får det fixat snart! Du lägger väl ut bilder? ; ) Kram!

2010-12-08 @ 23:47:52
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0