Magnificent


Såhär kan det se ut när världens sötaste tvillingar & co kommer på besök:











Jag konstaterar att ett av de sötaste ljuden som existerar är barnröster.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag hoppas att du läste vad jag svarade till dig i min blogg :( Jag blev inte alls sur för det där med Malmö. Inte alls. Dagarna bara passerar förbi utan att man hinner med. Allt är så stressigt, och nu i dagarna så bestämde sig Arvid för att hoppa av skolan, följa med till Stockholm och sen läsa till officer. Så nu går det i ett rasande tempo med att säga upp lägenheten, söka jobb och möjligen hoppa av statsvetenskapen här i Malmö i höst med. Bara för att få lite tid på sig. Men jag hoppas att vi snart ses och kan prata om allt som skett. Saknar dig något så otroligt!

2010-08-16 @ 20:10:17
Postat av: ida

man ser att ni iaf haft en bra sommar, du är så fint sommarbrun :)

jamen jag har fått en större lägenhet, en trea. som det blir inflytt i förta september. ska bli så skönt att ha ett rum man kan stänga in sig i, har varit lite svårt när vi bott i ettan..

imorse när jag for till jobbet så var det 6 grader, så man kan verkligen räkna bort sommaren trots att det blir varmare på dagen. så tråkigt. för jag vet inte vart den tog vägen. jag ville njuta och sola och bada men har inte badat en enda gång! vad hände med att hoppa studsmatta hos pappa och grilla?! har grillat en gång, på midsommar! jävla skit sommar.

vi får kolla vilken dag som skulle passa. kanske till helgen? då åker andreas till jobbet kring fem på e.m så jag har hela kvällen/natten för mig själv. nej nu lunch, magen är hungrig.

hoppas du inte får för ont av allt gluten, men samtidigt så vore det bra om du fick det så de verkligen kan se om det är det. för nu måste du får veta säkert vad det är, få det på papper. för många år har gått.

hoppas du har en bra dag, och fast du saknar ditt jobb så försök njuta av dessa första lediga dagarna.

kramar

2010-08-17 @ 10:51:56

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0