Natural blues




Ikväll har jag och Sesam klättrat upp på garagetaket för att bara njuta av sommarvärmen och stillheten som infinner sig när mörkt lagt sig. Det IBS-skov jag befinner mig i, ställde dock till det. Det är nämligen svårt att andas lugnt och avslappnat när en svullen tjocktarm trängs med lungorna. Men ändå - det är så underbart fridfullt. Min fristad.

Kommentarer
Postat av: ida

gud... så underbar bild och jag kände verkligen lugnet. kanske bidrar alanis morrisette - you learn, som spelas i mitt öra. bara själva stämningen. jag kände så enormt stark: jag vill ligga på ditt garagetak. jag längtar så efter den lugna stämningen.

det har varit mycket på senaste. inget allvarligt, men saker som hela tiden har tagit min energi. och som jag skrev igår, mina käkar värker mer än vanligt, jag vet inte vad jag biter i sömnen. men hårt är det.

tandläkaren idag, ska kolla på bettskena kostar. axlar, huvud och käkar måste också få vila på natten.

50 min tidigare på jobbet idag, redan 07.10. Bra för flextiden. men segt för huvudet. vill sova uuuut!



förresten, jag har fått en egen spikmatta av mamma i examens present :) fick den i söndags men har ännu inte använt den. skämmes ida! men ida(g)! ;)



nej, nu kaffe. har smällt i mig en kopp med blåbärssoppa, så det borde väl vara lite mjukt i magen, så kaffet inte gör så ont :)



hoppas att du vakar med ett leende. och att du har en bra dag med malin.



puss&kram&nyp i stjärten.

2009-07-02 @ 07:48:29

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0