Ca suffit!


Denna vecka har jag varit sängliggande 4 av 7 dagar på grund av min IBS. Det är inte okej. Så i veckan är det jag som skärper till mig och ringer till läkaren som Malin rekommenderade. Jag kan inte fortsätta omedicinerad.

Jag var ju faktiskt på Citykliniken i måndags. Jag fixar detta. Är trött på att behöva tänka "Krampstillande/smärtstillande NU eller ett skott i pannan!"

Jag är starkare än rädslan.
Jag är starkare än rädslan.

Kommentarer
Postat av: ida

har du förresten kollat hur din lever mår? den kan ge plötsliga, jävulska magkramper och göra ont efter att man ätit och så.

ungefär samma symptom som du har. säkert inte det du har. bla människor som har överkonsumtion av alkhol kan få det (lärde mig det på kursen jag var på förra veckan) så det stämmer inte in på dig. men när hon nämde vilka symptom det var så tänkte jag på dig. kommer inte ihåg vad det hette.. men iaf, om du ändå ska till läkaren, be dem kolla levern.

återigen, du är absolut ingen suput, även helnykterister kan få det :)



måndag och tillbaka på jobbet... fasen vad jag är trött.

kom fram halv tre natten mot lördag. sova 6 timmar, packa packa packa och fara runt med mamma på stan. sova 6h, packa in i bilen och städa och sen 63 mil norrut (blev lite längre eftersom vi tog en "snabb"sväng förbo ikea). så inatt har jag sovit i min gamla lägenhet... kändes jättekonstigt. som att vara tillbaka till en annan tid liksom. ska bli skönt när andreas kommer på onsdag, att den gamla blandas med det nya. för jag kände lite klaustrofobi inatt. men nu ekar det, så idag ska jag fixa dit min säng (sov på niklar soffa) och lite tavlor och gardiner och skit. niklas har kvar möbler och saker, men jag blev sådär rörd över hur fint han har städat. och alla hans saker har han satt på en rad mot ena väggen. sötunge!

ska ringa honom nu, de drar till egypten idag.

och nästa onsdag drar jag och mamma till alanya! sååååå skönt!!!



nej, nu ska jag... jobba. har telefonen nu på förmiddagen och sen blir det 20 mil t.o.r till jokkmokk för jobb.

jag kan säga, jag är less att sitta i bil. och dessutom, hur fasen ska jag komma igång med träning när jag bara sitter i en bil?! undanflykter ;)

nej, ska fara och kättra någon dag, ungdomsgården har öppnat igen, så här ska dansas och klättras.

nu jävlar ska jag komma iform!



ha en bra måndag vackra.

2009-08-24 @ 08:55:57

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0