Världens kapare meddelar att millimeterrättvisan inte kommer införas i år heller


Det var ungefär såhär jag menade med bruna mjukisbyxor och fläta i luggen:


Kommentarer
Postat av: ida

du är så vacker... galet vacker.



tack :) det kändes så bra att få höra alla de fina kommentarerna. och att faktiskt få ge tillbaka. för jag skrev till magnus att eftersom han är så underbar med dem så blir den komplimangen enorm.

men åh... de har ju påskstängt nu, så kan först fara dit nästa vecka igen. haha, andra satt på stacken när de var 15, det gjorde aldrig jag. jag sitter där nu istället ;P



jadu.. det där är svårt.. jag hade nog inte vågat mig dit efter ett sådant omdöme, jag hade inte haft styrkan att inse att deras åsikt är deras men jag är bra iaf och jag kan stå för det. jag förstår ditt dilemma. men saknar du barnen så far dit! låt inte dem styra över dig. du får göra som med ett plåster, göra det fort så försvinner smärtan sen.



hoppas att det går bra med pluggningen idag. nu ska jag fara och kolla min syn. är less på dem i umeå, och jag litar inte på dem, så nu kikar jag det här istället.



hoppas att din dag blir bra.



och du, du kan ju tro att jag är nyfiken på min födelsedagspresent :D att veta att en present från dig är på väg... det kittlar dödsskönt i kistan :D

2009-04-09 @ 09:39:50

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0