All that you can't leave behind


Jag matade ankor med chips och fick krama om två av mina forna elever. Och allting var fint som snus!


Ikväll blir det rock!

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Då tänker vi ju lika, att BEHÖVA tolka är så jobbigt och jag är absolut inte den som nekar till att jag är extremt dålig på att se tecken, eller så är det mer så att jag ser tecken men inte tänker på att dem är riktade till mig:P



Jag ska faktiskt ut ikväll och testa på mitt nya sätt att se och "tackla" krogfenomenet. Träffade på lite trevligt folk när jag gick igenom tivoliparken som skulle ut och då är jag ganska lätt övertalad:D



Man får hitta en balansgång mellan andras känslor/handlingar och sina egna. Förlorar man mer än man vinner så tröttnar man fort och då måste man se till sina egna känslor först annars går man under som du sa. Hela livet är ju att ge och ta. Vi båda är ju mer av att ge, vilket en del andra uttnyttjar väldigt fort och då går man under efter ett tag så Jag ska verkligen börja lyssna på mina egna känslor inför detta med krogfenomenet (som är mest aktuellt just nu) får se hur det går ikväll...ska bli spännande.

2009-04-25 @ 16:26:13
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: ida

jag hoppas att du har det trevligt. känns som att jag missat så mycket av ditt liv under denna vecka som jag inte varit kontaktbar på internet.

här har saker också hänt, får berätta senare. men idag är det hockey på tv och jag tror att jag ska se lite av den på stacken. fick jättefina sms av magnus igår efter att jag hälsat på när de jobbade. men det får jag också ta en annan gång :)

ja är tom, det är nog därför jag inte skrivit i bloggen sen förra veckan. eller så är jag för full så jag orkar inte sätta mig ner för det kommer komma så mycket. jag orkar som inte ta tag i det.



hursomhelst, ha så roligt ikväll. och jag ser mig en leende och sprudlande caroline framför mig :D jag tänker att jag är där med dig.

2009-04-25 @ 17:28:37

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0