Note to self


  • Införskaffa vårskor, omgående! Ty det är hål i mitt enda par, så de hänvisas till närmsta soptunna.

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Jag tror ite heller någon medvetet använder fyllan till att våga säga och göra saker dem annars inte vågar iaf inte regelbundet, i vissa situationer kanske men som sagt inte som regel när dem är ute och fester. Det där med vilka man ska ta på allvar eler inte, får jag nog börja tänka på mer. Jag är ju inte van vid den chargongen som tydligen finns på krogen. Det är ju trots allt bara tre år sedan jag började gå ut på krogen. Jag dricker ju som du vet oftast inte över en vis gräns för jag vill ha kontroll och gränsen hgar jag för mina erfarenheter kring mammas alkoholism. Så en ovana och att jag tror gott om andra, jag är inte van att man "spyr ut" saker som man inte kan stå för sedan. Det sårar något fruktansvärt, visst är jag kanske extra känslig men jag pratar aldrig eller väldigt sällan "tomt och innehållslöst" och med tanke på att jag inte dricker så jag "glömmer" delar eller hela kvällen så tror jag väl samma om andra. Jag såras npågot fruktansvärt av detta snack och säkert 90% av det jag tar upp i min blogg har handlat om sorg och ilska över saker folk har sagt eller gjort på fyllan som dagen efter är "glömt". Så visst har några på det sättet gjort mig mycket illa och gjorde att jag nu skrev som jag skrev för detta är något som bubblat inom mig som var tvunget att komma ut nu.



Jag kom hem nyss efter ett par timmar på stan. Blev ingen filt i tivoliparken men väl en rejäl promenad, fika i gott sällskap, bland annat Matias. Det kändes både skönt och rätt att unna mig detta.



På tal om att unna sig så kanske de blir en tur ut för mig ikväll. Ska du också ut ikväll?

2009-04-10 @ 16:52:43
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com
Postat av: oskar

du är fin caroline. tack. :) det är de små ögonblicken som är svårast att få till, men de är också de som betyder mest. det ska bli fint att få träffa dig snart igen :)

2009-04-11 @ 00:19:40
URL: http://vakentimmar.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0