Man blir glad, alltid lika glad


Det är sannerligen tur att man är lättroad, för nu har jag skrattat så mycket att lyckan känns väldigt närvarande igen. Och jag har en söt katt vid min sida som jag får pussa på precis hur mycket jag vill. Utlopp för kärlek - check ;)

Kommentarer
Postat av: Johan Wahlberg

Underbart att höra att det är bättre med dig nu:)



Det är så totalt hjärtskärande att höra om din lillebror och din pappa. Det låter inte hemskt, snarare väldigt tragiskt att dem kan göra så med/mot dig och få dig att känna som du gör. Trots detta så säger du ifrån vilket är helt underbart bra och jag förvånas inte av att du går in till honom och frågar hur han mår. Du är så otroligt omtänksam. Skönt att du lyckades få fram en känsla av att du var glad när Emelie och Sara kom trots allt och framförallt det som hänt Malin. Jag förstår precis vad du känner inför den situationen.



Jag behöver verkligen också mycket egentid för att få rätsida på känslor och upplevelser. EGENTID var verkligen rätt ord, för när man först är ensam det är då det kommer som du sa, jag är precis likadan. Det är nu när jag sitter ensam på rummet som jag får och tar mig tid att tänka igenom den sista tidens upplevelser. Jag är också väldigt social och uppskattar det men nu som du läste i bloggen ska jag dra ner på tempot lite.



Vi skriver alltid uppsatser till varandra när det är något som berör, för jag tror att du känner som jag gör, att vi verkligen lyssnar på varandra och stödjer varandra i vått och torrt:)



Jag önskar att jag kunde säga att jag mår bättre men det vore att ljuga. Saker jag kommit fram till är extremt smärtsamma just nu men på sikt hoppas jag och tror jag att det är det bästa för mig.

2009-04-12 @ 16:02:13
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0