I waited up all night but I never saw the light


"Now I only see my dreams
In everything I touch
Feel their cold hands on
Everything that I love
Cold like some
Magnificent skyline
Out of my reach
But always In my eyeline

Everytime I reach for you
You slip
Through my fingers
Into cold sunlight
Laughing at the things
That I had planned
The map of my world gets
Smaller as I sit here
Pulling at the loose
Threads now

When we fall in love
We're just falling
In love with ourselves "


- Keane

Kommentarer
Postat av: Veronica

Skönt att det går bra för er på uppsatsen, man börjar ju bli lite streessad. Några veckor till sen skall den vara inlämnad! Lycka till ! kram

2009-04-24 @ 06:37:12
Postat av: Johan Wahlberg

Vi har absolut missförstått varandra genom detta sätt att komunicera. Jag menade också främst när man dejtar. Men i stort sett alltid tycker jag det är bäst för då minimerar man risken för missförstånd. När det gäller dejting så behöver jag rak kommunikation för jag är rätt korkad att "tolka" när det kommer till sånt:P Jag är så less på att behöva tolka saker som sägs (mellan raderna) och hur folk beter sig. Jag har ju oftats haft fel dessutom (pga krogfenomenet). Jag tror att tjejer är mer för att man ska förstå som kille vad som "egentligen" sägs. Så jag uppskattar en person som är rak.



Helt sant, tvingar man fram ett beslut så blir det oftast inte ett bra beslut, så det får komma när det kommer och ta den tid de tar. Ska sanningen fram ser jag bara en lösning just nu men jag gillar den absolut inte. Det blir att försöka att inte tänka utan som du säger det får ta den tiden det tar.



Jag har blivit en mästare på att stänga av mig när jag är bland andra och det händer då jag vet att det jag känner/upplever är fel. Jag gör det då av hänsyn till andra, vilket ganska ofta blir ännu mer fel än innan. Så egentligen vet jag inte varför jag gör det. Förvisso är inte alla så uppmärksamma som tex du s jag "kommer undan" med det oftast. Så kommer allt och lite till när jag är ensam istället. Där har jag LÅNG väg kvar att gå, att säga/känna att jag har rätt till mina känslor vilka de än är istället för att svälja och gråta mig sönder och samman ensam(en och annan kudde har rivits sönder också)

2009-04-24 @ 13:40:21
URL: http://johanwahlberg.blogspot.com

Tänk att det bara krävs ord:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Var finner jag dina ord?

Att andas genom ord:

Trackback
RSS 2.0